A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Valóban EU pártiak a magyarok, de az Európai Egyesült Államok ötletét nem támogatják

Vágólapra másolva!
Erdélyi Rezső Krisztián, a Nézőpont Intézet elemzője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az EU ahazai támogatottságáról, de szóba került az ellenzéki összefogás is.
Vágólapra másolva!

Kövér László nemrégiben azt mondta, hogy ha ma kellene szavaznia azt ország uniós csatlakozásáról, akkor egyáltalán nem biztos, hogy igent mondana. Ennek kapcsán arra a kérdésre, hogy végeznek-e felméréseket a magyarok véleményéről az EU tagság kapcsán, az elemző úgy felelt, a Nézőpont nem végzett ilyen felméréseket. Ugyanakkor nemzetközi kutatásokra hivatkozva elmondta, ezek szerint a magyarok leginkább EU pártiak, azaz ma is meglenne az abszolút többség. Mindez teljesen jogosan, mert ez jó az országnak, még annak ellenére is, hogy valóban vannak kritizálható elemek.

Erdélyi Rezső Krisztián kérdésre válaszolva elmondta, azt nem mérték, hogy a fővárosiak ma is a jelenlegi főpolgármestert választanák-e meg, de azt már megmérték, hogy az emberek kit tartanának alkalmasabb kormányfőnek, Karácsony Gergelyt vagy Orbán Viktort. Ebben mindösszesen 18 százalékos támogatottsága van az ellenzéki politikusnak. Azt is látni kell, ma teljesen máshogy szavaz a főváros, néhány nagyváros, mint például a 10 ezer fő alatti települések.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!