A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy kislány készített interjút Orbán Viktorral - videó

Vágólapra másolva!
Orbán Viktorral készített interjút egy kislány egy zeneakadémiai koncerten. A kormányfő szerdán osztotta meg az Instagram oldalán a videót. 
Vágólapra másolva!

Július 25-én egy zeneakadémiai koncerten egy fiatal hölgy odaugrott Orbán Viktor miniszterelnökhöz és kifaggatta, hogy lehet valaki miniszterelnök és hogy mik a legjobb egyetemek Magyarországon? – írta meg a Bennfentes.net oldala. A miniszterelnök hosszasan kifejti, hogy több úton is el lehet jutni a miniszterelnöki székig, majd a magyar felsőoktatás helyzetéről is beszél.

Julietta Poli villáminterjújának azóta több mint 17 ezer megtekintése van, szerdán azonban Orbán Viktor is megosztotta instagram-oldalán a videót.

Forrás: Origo

A Bennfentes oldala a hírhez azt a kommentárt fűzte, hogy miközben a baloldali média több éve folyamatosan arról ír, hogy nincs sajtószabadság - többek között a magukat függetlenobjektívnek tartó volt indexesek blogja a Telex is -, és arról panaszkodik, hogy a miniszterelnökkel nem lehet interjút készíteni - miközben a kormányfőt legutóbb is órákig lehetett kérdezni -, addig most a „szakma krémjét" könnyedén leiskolázta egy fiatal lány.

Az eredeti videót alább tekinthetik meg:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!