A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elérhető a képkészítés a ChatGPT ingyenes változatában

laptop notebook internetezés böngészés kávézó
Fotó: Ilyuza Mingazova / Unsplash
Vágólapra másolva!
Viszont más szolgáltatásban naponta több generálható ingyen.
Vágólapra másolva!

Egyes hírek szerint a folyamatosan őrült mennyiségű pénzt égető OpenAI újabb tőkebevonás nélkül akár még idén fizetésképtelenné válhat, mindeközben viszont nem látszik, hogy újabb befektetéssel vagy anélkül, de mégis hogyan növelné a belátható jövőben jelentősen a bevételét. Most csak kitalált valamit a problémás lakóingatlanban élő Sam Altman cége, elérhetővé tette a ChatGPT ingyenes felhasználói számára a DALL-E 3 modellel való képkészítést.

Ennek keretében a felhasználók szöveges leírást megadva naponta kettő darab képet készíthetnek közvetlenül a ChatGPT-ből, azaz túlságosan nagyvonalúnak nem tekinthető az ajánlat. Az OpenAI ténylegesen a chatbot havi 20 dollárba kerülő, fizetős verzióját próbálja reklámozni az engedménnyel, az előfizetők napi ötven képet generálhatnak.

Az ingyenes képkészítés iránt érdeklődők ennek megfelelően jobban járnak, amennyiben a Microsoft Designer szolgáltatást veszik igénybe, ebben napi 15 kép készíthető ingyen, ráadásul ugyanazt a DALL-E 3 modellt használja, mint a ChatGPT.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!