A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Utcán rabolt ki egy nyugdíjast egy nő Budapesten

Vágólapra másolva!
Budapesten, a IX. kerületben támadt rá egy idős, járóbottal sétáló asszonyra egy nő Budapesten. Előbb elvette a tárcáját, majd belökte egy bokorba.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint a 38 éves nő augusztus 21-én, a reggel vett észre egy 82 éves asszonyt, aki járóbottal, és csak nagyon lassan, nehezen sétált. Éppen bevásárlásból tartott hazafelé a IX. kerületben. A nő a társasház udvaránál odalépett az asszonyhoz és megkérdezte tőle, hogy segíthet-e neki. Az asszony nem válaszolt, hanem kóddal kinyitotta a kaput és bement.

A nő követte, mellé lépett és kivette a táskájából a pénztárcáját.

Forrás: Ügyészség.hu

Az asszony ezt észrevette és rácsapott a kezére, amitől a nő elejtette a tárcát. A támadó a vállával meglökte az asszonyt, aki beleesett a sövénybe, majd lecsúszott a járdára.

Aztán felvette a földről a tárcát, kivett belőle 5 ezer forintot és elmenekült.

Pár nappal később, elfogatóparancs alapján fogták el a nőt a rendőrök és rablás miatt kihallgatták.

Az ügyészség javasolta a letartóztatását, mivel egyik megadott lakcímén sem lakik, tehát fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint

többszörös és különös visszaesőnek számít,

a legutóbbi büntetéséből 2 hónappal korábban szabadult feltételesen. Emiatt a bűnismétlés veszélyét sem lehet kizárni. A bíróság ezzel egyetértve elrendelte a letartóztatását, de a végzés nem végleges.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!