A barátnőjével utazott az M7-es busztragédia kilencedik áldozata, a nő még a helyszínen meghalt

Szabadbattyán, 2021. augusztus 15. Tűzoltók az árokból kiemelt, hajnalban balesetet szenvedett autóbusznál az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
Egy hétig harcoltak az orvosok a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültjének életéért, de a fiatal férfi végül belehalt a sérüléseibe; ahogy az Origo megírta, ő a kilencedik halálos áldozat. Kiderült, a barátnőjével indult a horvát túrára, barátnője már a helyszínen életét vesztette - közölte a Bors.
Vágólapra másolva!

Gyászol egész Székesfehérvár, miután vasárnap este kiderült:

a helyi orvosok megfeszített munkája ellenére meghalt a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültje, amivel kilencre emelkedett a halálos áldozatok száma.

A férfi a székesfehérvári önkormányzat egyik hulladékgazdálkodással foglalkozó cégénél dolgozott titkárként, munkatársai és barátai is szerették a férfit.

– mondta szomorúan a férfi egyik ismerőse.

Elvontatáshoz előkészítik a hajnalban árokba hajtott autóbuszt az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Úgy tudni, a fiatal titkár imádott barátnőjével indult el az egynapos buszútra, a fiatal nő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már a baleset napján elhunyt. Az ismerősök az utolsó pillanatig imádkoztak a férfi életéért.

– mondta a férfi egyik ismerőse.

A balesetben összesen kilenc ember – köztük a buszt vezető sofőr – vesztette életét, 47-en pedig megsérültek Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Már éppen túl volt a kritikus egy héten, így még jobban bizakodtunk, teljesen összetörtünk, amikor megtudtuk, hogy a szervezete feladta a harcot – ingatta a fejét összetörten az ismerős. – Most már a túlvilágon is örökre együtt vannak, ők ketten. Nagyon szerették egymást.

Úgy tudni, a férfi már akkor is válságos állapotban volt, mikor kórházba vitték, információink szerint nem Székesfehérváron, hanem Budapesten kezelték, az állapota miatt vélhetően nem tudta azt sem, hogy kedvese meghalt.

Az egynapos horvátországi nyaralásról hazatérő turistabusz borzalmas balesetet szenvedett a Fejér megyei Szabadbattyánnál, amikor a sofőr elvesztette uralmát a busz fölött, majd a szalagkorlátnak ütközött, végül pedig a hídpillérnek csapódott. A balesetben összesen kilenc ember – köztük a buszt vezető sofőr – halt meg, 47-en pedig megsérültek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről