A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szánthó Miklós: Egy olyan hazát szeretnénk, mely szuverén

Szánthó Miklós interjú
Szánthó Miklós interjú
Vágólapra másolva!
Mindent egy lapra tett fel a baloldal 2022-ben - írta Szánthó Miklós a Magyar Nemzetben.
Vágólapra másolva!

- írta legújabb cikkében Szánthó Miklós a Magyar Nemzetben. Az Alapjogokért Központ vezetője szerint ennek (számukra) végzetesen negatív következményével azonban ők is tisztában vannak, melynek elkerülése érdekében mindent meg is fognak tenni: ha ugyanis az összes korábbi és sikertelen próbálkozás után ez az »utolsó szalmaszál akció« sem vezet sikerre, akkor nincs tovább, morális szempontból megsemmisülnek (hiszen nem fogja tudni igazolni semmi sem „az ördög öreganyjával" történő összefogást), a hatalomba történő visszatérés lehetősége pedig jó időre megsemmisül.

Szánthó Miklós: Jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy a nap végén – pontosabban azon áprilisi nap előtti napra – a kérdés erre fog redukálódni: »Orbán vagy Gyurcsány?« Fotó: Hirling Bálint - Origo

És pontosan ezért nem szabad elfeledkezni a materiális, újraelosztási, jó(l)léti intézkedéseken túlmenően a mi társadalmi igazságharcunkról: arról, hogy valójában miért is küzdünk - tette hozzá. Ez a választási siker kulcsa, a történetmesélés, a storytelling.

A baloldal szerint viszont egy férfinak is joga van gyereket szülni. Tessék választani!" - véli Szánthó Miklós.

A teljes cikket itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!