A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Egy újabb gimnáziumról derült ki, hogy beengedte az LMBTQ-propagandát

Vágólapra másolva!
Az Eötvös József Gimnázium után a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumról is kiderült, hogy az intézményben megjelent az LMBTQ-propaganda. A kiskorú diákoknak különböző szituációs gyakorlatokat kellett eljátszaniuk, és a foglalkozások során a táblára felkerült Soros György leszbikusokat támogató civil szervezetének a neve és elérhetősége. A gimnáziumokba kezd beszivárogni a genderideológia, ennek ellenére a baloldal nem hajlandó támogatni a gyermekvédelmi népszavazást.
Vágólapra másolva!

A Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium diákja számolt be a Magyar Nemzetnek arról, hogy 2019-ben részt kellett vennie az intézményben egy szervezett LMBTQ-érzékenyítő foglalkozáson. Állításait több képpel támasztotta alá.

Az első fotón az látható, hogy az osztályteremben a táblán az LMBTQ betűk fogalmi magyarázatai mellett az aszexuális, a demiszexuális és az alloszexuális szavak szerepelnek. A legnagyobb meglepetésre az óraadó tanár felírta a Labrisz Leszbikus Egyesület honlapjának a címét, illetve a szervezet ügyfélfogadási idejét.

A második képen két, a gyerekeknek kiosztott szituációs gyakorlat szerepel. "Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »buzik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel." A másik pedig: "Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet."

Forrás: Magyar Nemzet

Az esettel kapcsolatban a Magyar Nemzet megkereste az oktatási intézmény igazgatóját. Azt szerették volna megtudni, hogy az intézmény vezetősége tudott-e ezekről a programokról, kik tartották az órákat, a foglalkozást tartó személyek/szervezetek kitől kaptak engedély, jelenleg folynak-e hasonló programok, valamint hogy mikor kezdték el az érzékenyítést az intézményben? Pappné Lukács Ágnes azt írta a lapnak, hogy "tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre."

A Labrisz Leszbikus Egyesület szintén nem kommentálta érdemben a történteket a Magyar Nemzetnek. A Labrisz honlapján elérhető információk szerint 2013-ban 62 436,81 eurót nyertek egy pályázaton, a Melegség és megismerés – egy innovatív, érzékenyítő iskolai program továbbfejlesztése nevű projektre. A Melegség és megismerés iskolai program módszertanával, az MM program pedagógiai szakembereivel, valamint a Down Alapítvány szakembereivel elindult egy új, iskolai érzékenyítő foglalkozás kidolgozása – ismertették a weboldalon.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, a budapesti Eötvös József Gimnáziumban is teret nyert az LMBTQ-propaganda. A iskolaújság szerkesztői egy kérdőív segítségével próbálták feltérképezni a diákok szexuális érdeklődését. Moss László igazgató, radikális baloldali történelemtanár védelmébe vette az LMBTQ-propagandát, szerinte a kutakodás a toleranciáról szólt.

A baloldal a kormánnyal ellentétben a magyar gyermekek védelme helyett a nemzetközi LMBTQ-lobbi kiszolgálásában érdekelt. A Momentum a gyermekvédelmi népszavazás bejelentését követően világossá tette, amennyiben tehetné, engedélyezné a nemváltó műtéteket. Később Fekete-Győr András pártelnök úgy fogalmazott a Hit Rádiónak, hogy a gyerekeknek minél több dolgot kell megmutatniuk a felnőtt életből.

Bár a népszavazási kezdeményezésben semmi rossz nincs, ehhez képest a baloldali pártok és civil szervezetek egymást túllicitálva próbálják azt ellehetetleníteni. A Momentum, a Kétfarkú Kutyapárt és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is a Kúria előtt támadta meg a referendumot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!