Öt éven keresztül, rendszeresen megerőszakolta egyik kislányát egy négygyermekes családapa

Tatabánya, pedofil hitoktató ügy
illusztráció
Vágólapra másolva!
Mndent tagad az a néggyermekes családapa, akit szexuális erőszakkal vádolja az ügyészség,  mert évekig szexuálisan bántalmazta az egyik gyerekét, egy kislányt. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség most sikeresen indítványozta a pedofil apa letartóztatást fenntartó határozat helybenhagyását. 
Vágólapra másolva!

Egy 51 éves férfival szemben azért indult eljárás, mert 2015 és 2020 között négy gyermeke közül az egyiket, egy kezdetben 9 éves, kislányt, kihasználva feleségének távollétét, rendszeresen megerőszakolta otthon.

Ezzel a gyereknek súlyos szexuális és érzelmi traumát okozott, amellett, hogy veszélyeztette a testi, érzelmi és erkölcsi fejlődését.

A férfit elfogták, kihallgatták, mindent tagad.

A vádemelést követően a törvényszék fenntartotta a férfi letartóztatását, aki ez ellen fellebbezett.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a fellebbezést nem tartotta alaposnak és az első fokú végzés helybenhagyását indítványozta. A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla egyetértett a fellebbviteli főügyészség indítványával és helybenhagyta az első fokú végzést arra hivatkozva, hogy a pedofil esetében fennáll a szökés, elrejtőzés, továbbá a bűnismétlés és a bizonyítás meghiúsításának veszélye. A vádlott bűnösségéről a Gyulai Törvényszék bírója dönt majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!