Eszméletlenre verte volt barátnőjét egy férfi

ököl
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy férfi nem tudta elfogadni hogy párja 2019 nyarán szakított vele, ezért a nő akarata ellenére és a kulcsai megszerzése után bement a lakásába, és ott addig verte, amíg el nem vesztette az eszméletét.  Amikor az áldozat magához tért, megnyomta a pánikgombot, ami után megérkeztek a biztonsági szolgálat munkatársai. Elküldték a férfit, de ő távozáskor ellopta a nő kulcsát, és később újra visszatért. A nőnek pedig megint meg kellett menteni a saját életét. 
Vágólapra másolva!

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint másodjára már

egy konyhakést tartott a nő mellkasához és halálosan megfenyegette.

A támadásnak végül az vetett véget, hogy a rendőr visszatért.

A férfi két nappal később a lépcsőházban várta, hogy a nő győri lakásának ajtaja kinyíljon. Mikor a mit sem sejtő áldozat kinyitotta az ajtót, a férfi belépett a lakásba, elvette a nő kulcsait és nem volt hajlandó elmenni. Két héttel később ismét ugyanez megtörtént. A férfi a lépcsőházban várta a nőt, akivel bement a lakásába, majd ismét bezárta az ajtót és közölte, hogy a sértettet „délutánig nem engedi sehova".

A nő megnyomta a pánikgombot, mire a férfi elmenekült.

Ezen két hét leforgása alatt a férfi 240-szer hívta telefonon a nőt, emellett számtalanszor csengetett és kopogtatott a lakása ajtaján.

Egy hónappal később a férfi újra bejutott a nő lakásába úgy, hogy a lépcsőházban várt. Megint megvárta, amíg kinyílik az ajtó. Bement. Ezúttal is csak akkor tudott a nő tőle megszabadulni, amikor

megnyomta a pánikgombot és a rendőrök megérkeztek hozzá, akik kivezették a férfit a lakásból.

Az ügyészség az elkövetőt öt bűncselekménnyel vádolja: folytatólagosan elkövetett személyi szabadság megsértésével, folytatólagosan elkövetett könnyű testi sértéssel, éjjel elkövetett magánlaksértéssel, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatással és háborgatással elkövetett zaklatással. Ha Győri Járásbíróságon bűnösnek találják, négy és fél évre és börtönbe kerülhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről