12 kilót fogyott a koronavírusos Bunyós Pityu

Vágólapra másolva!
Egy hónapig küzdött a koronavírussal Bunyós Pityu. Az egykori olimpikon ugyan a padlóról felkelve, de végül legyőzte az agresszív betegséget - írja a Blikk. 
Vágólapra másolva!

"Nagyon nehéz volt, ráadásul hosszú, összesen egy hónapot voltam beteg. Mindennap imádkoztam mindenkiért, hogy gyógyuljon meg. Rendkívül alattomos betegség ez, nálam is bármi megtörténhetett volna – mondta a Blikknek Pityu, akit alaposan legyengített a koronavírus-fertőzés. Izmai összeestek, a betegség kíméletlen pusztítást végzett a szervezetében.

– tette hozzá.

"Amikor bekerültem, azonnal kértem, hogy tegyenek rá minden olyan gépre, amely segít a kór legyőzésében, a legerősebb kezelést kérem, mert meg akarok gyógyulni. Ezt meg is tették, gépekre kerültem, kaptam oxigént is, de lélegeztetőgépre szerencsére nem volt szükség. Hogy mennyire együttműködő vagyok, azt még a kórházban is elismerték, az ott dolgozóknak pedig nagyon hálás vagyok, nagyon rendesek voltak velem" - mondta a Blikknek Pityu.

Pityu egy hete már otthon lábadozik, felesége, Ilona gondoskodik róla.

Bár a kórházban voltak olyan napok, amikor a telefonban sokan a hangomat sem ismerték fel, olyan rossz állapotban voltam, de érzem, hogy javul. Rengeteget edzettem a tüdőmet az életem során, ezért biztos vagyok benne, hogy rendbe jön – ígérte Bunyós Pityu.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!