Terhes lett a Fejér megyei kislány, miután mostohaapja rendszeresen megerőszakolta

pedifília gyermek gyerek bántalmazás családon belüli erőszak Hatékony módszerek a gyermekekre leső szexuális ragadozók és bántalmazók ellen
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Egy Fejér megyei férfi kihasználta, hogy a nevelt lánya fél tőle a sok verés miatt és arra kényszerítette, hogy szexeljen vele. A férfi éveken keresztül, rendszeresen megerőszakolta a lányt, akinek gyereke is született tőle.
Vágólapra másolva!

A férfi, a felesége és a nő korábbi házasságából született lánya együtt éltek. A nő három műszakban dolgozott Székesfehérváron, így a lánya sűrűn egyedül maradt a férfival.

A lánynak eleinte jó kapcsolata volt a férfival, de ez idővel megváltozott.

A férfi rendszeresen éreztette vele a hatalmát, ellenőrizte a telefonját, nem engedte el szórakozni a barátaival, amikor pedig későn ért haza megpofozta.

Mindezek miatt a lány félt a férfitól.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi ezt a félelmet kihasználva, 2010 novemberétől rendszeresen megerőszakolta a lányt, aki akkor még 15 éves sem volt.

Miután nagykorú lett, a férfi még akkor is veréssel fenyegette, hogy ne álljon ellen és ne beszéljen senkinek a történtekről.

A lánynak 2017 júliusában gyereke született a férfitól, 2020 márciusában jelentette fel a rendőrségen.

Az ügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a férfit ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel érintkezhetne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!