Rajtaütés Zuglóban: drogkereskedőket fogtak el a rendőrök - videó

zugló drog
Vágólapra másolva!
A budapesti rendőrök pár nap leforgása alatt elfogtak két férfit és egy nőt; mindhárman kábítószer-kereskedelemmel gyanúsíthatók. Több mint négymillió forint értékű kábítószert vontak ki a forgalomból Zuglóban.
Vágólapra másolva!

November 8-án reggel egy zuglói lakásban ütöttek rajta a rendőrök egy drogügyletekkel foglalkozó társaságon - írta meg a Bors.

A nyomozók az ingatlanban nagy mennyiségű kábítószert találtak, illetve elfogták az ott lakó 27 éves B. Andreát és korábbi élettársát, a 30 éves M. Á.-t.

A helyszínen több mint ezer kábítószergyanús tablettát, fél kilogramm amfetamint, 100 gramm marihuánát, 3,5 millió forintot, valutát, illetve a kábítószer csomagolásához, adagolásához használt eszközöket foglaltak le.

Két nappal később egy terézvárosi hotelben a nyomozók elfogták a 31 éves B. Krisztiánt, akitől a társaság korábban a kábítószert vásárolta. Nála kisebb mennyiségű kábítószergyanús fehér port, tablettákat és pénzt találtak, amit a rendőrség lefoglalt.

A két férfit és a nőt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vették őket. A bíróság elrendelte M. Á. és B. Krisztián letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről