Unokája halálhírével szerzett pénzt egy pécsi csaló

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi úgy csalt ki pénzt egy embertől Pécsett, hogy előbb benzinre kért kölcsön, majd amikor meglátta, hogy mennyi pénz van nála, azt hazudta, hogy az unokája temetésére is kellene. 
Vágólapra másolva!

A férfi áprilisban, Pécsett leszólított egy férfit. Kölcsönkért tőle 10 ezer forintot benzinre. Hogy a bizalmába férkőzzön, megadta neki a személyes adatait. Legalábbis az áldozatnak ezt mondta, miközben erről is hazudott.

Miközben a tárcájában keresgélt, a férfi látta, mennyi pénz van kiszemelt áldozatánál, ezért eldöntötte, hogy még több pénzt fog kicsalni tőle.

Az mondta, hogy az unokája nemrég meghalt, és a temetésére szeretne kölcsön kérni 60 ezer forintot.

Amikor megkapta a pénzt, azt hazudta, hogy még aznap visszafizeti.

Az átvert férfi elindult haza a kocsijával, de csaló felhívta telefonon, hogy nem sokára 10 millió hitelt fog kapni, amihez szüksége lenne még 60 ezer forintra, hogy kifizesse az ügyvédjét. Az átvert férfi ezt is elhitte.

Visszafordult az autójával és még 60 ezer forintot adott a csalónak.

Úgy állapodtak meg, hogy a csaló a napokban visszafizeti a pénzt a férfinak, de másnap reggel megint felhívta a férfit, hogy

még 100 ezer forintot csaljon ki tőle.

Az áldozat ekkor már gyanút fogott és hívta a rendőröket, akik akkor csaptak le a férfira, amikor meg akarta kapni az újabb összeget. Az ügyészség csalás miatt emelt vádat a férfi ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!