A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nőket futtatott egy tállyai asszony

SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt óvszer, sex, prostitúció, prostituált, szex
SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették azt a tállyai asszonyt, aki egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt kényszerített arra, hogy a testét árulja, emellett a menyének is biztosított egy szobát a házában, ahol férfiakat fogadhatott. A fia tudott élettársa kizsákmányolásáról, sőt, támogatta is ebben az anyját. Emberkereskedelem és prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szerencsi Rendőrkapitányságon a 49 éves nővel szemben.
Vágólapra másolva!

Az asszony egy nála sokkal fiatalabb nő kiszolgáltatott helyzetét próbálta kihasználni azzal, hogy rábírta, hogy egy internetes oldalon hirdessemagát prostituáltként. Ezt meg is tette az áldozat, 2017-től elérhető volt a neten. A tevékenységből származó pénzét az asszony elvette és a saját megélhetésére fordította.

Emellett a 49 éves asszonyt azzal is gyanúsítják, hogy tállyai házában berendezett egy szobát arra, hogy fia élettársa ott fogadja a férfiakat.

Az asszony 27 éves fia tudott erről, közreműködött benne, hogy az élettársa az édesanyjának lakásán szexuális szolgáltatást nyújtson, de az asszony idősebbik, 32 éves fia is elősegítette ezt a tevékenységet.

Velük szemben kerítés, illetve prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfiak saját fogyasztási céljaik kielégítése érdekében kábítószernek minősülő növényi törmeléket szereztek és fogyasztottak el, ezért ellenük kábítószer birtoklása miatt is eljárás indult. A gyanúsítottakat tegnap hallgatták ki, ami után az asszonyt őrizetbe vették.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!