Nyakon szúrta feleségét egy férfi Debrecennél

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Hajdú-Bihar megyében élő férfi mentális betegsége rosszabbodott, ami miatt a családját hibáztatta. Egy reggel rátámadt a feleségére és többször megszúrta, egyszer a nyakán is. Tette után saját magát és többször megkéselte.
Vágólapra másolva!

A pszichés betegséggel küzdő férfi állapota 2019 őszétől romlott, ami nagy hatással volt az életére.

Állapota miatt a feleségét és a gyerekeit hibáztatta és még a féltékenység is eluralkodott rajta.

Az asszony tavaly, december 24-én reggel a fürdőszobában készülődött. Dolgozni indult volna. Miután a férfi felébredt és kiment a konyhába, magához vett egy konyhakést és bement a fürdőszobába.

Belülről bezárta az ajtót. Sokáig csak szótlanul nézte, ahogy a felesége készülődik, miközben az asszony kérdéseire nem válaszolt.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor a felesége a konyha felé indult, a férfi odalépett hozzá és nyakon szúrta a késsel. Aztán még legalább tizenhétszer megszúrta és megvágta az arcán, nyakán, tarkóján, mellkasán és a jobb csuklóján is.

Miután végzett, a késsel a saját nyakát és mellkasát is megszúrta.

A nő próbált segítségért kiáltani, de nem hallotta senki. A férje jó ideig nem engedte ki az asszonyt a fürdőből, aztán végül maga tett bejelentést a rendőrségen. A nőn életmentő műtétet hajtottak végre. A férfit elfogták a rendőrök, a bíróság pedig a mentális betegsége miatt elrendelte a kényszergyógykezelését.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen.

Az ügyben ma ítéletet hirdethetnek a Debreceni Törvényszéken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!