Újra meg kell műteni Bangó Margitot

Sztárszerzők Peller Mariann legbensőbb gondolatai Bangó Margit vallása kapcsán
Vágólapra másolva!
Novemberben megoperálták, decemberben újra kés alá fekszik Bangó Margit Kossuth-díjas művésznő, az idei koncertjeit ugyan lemondta, de készül a februári utolsó nagy bulijára.
Vágólapra másolva!

Bangó Margit minden energiáját a februári nagykoncertjére kívánja összpontosítani, jelenleg kiváló fizikai állapotban van, de nem akar rizikózni, ezért vonult önkéntes száműzetésbe - írta meg a Bors.

A művésznőnek időre van szüksége, hogy a műtétek után összekapja magát. A hírességet teljesen titokban, novemberben operálták, a következő beavatkozás decemberben lesz.

Minden idei koncertjét lemondta Bangó Margit. Forrás: TV2

Elmondta, hogy szerette volna a lehető leghamarabb felvenni a harmadik oltást, de az orvosi beavatkozások miatt ezt el kellett halasztania, az orvosa dönti majd el, mikor kaphatja meg, de biztos benne, hogy gyorsan fel fog épülni.

A novemberi és decemberi koncerteket Bangó Margit lemondta, de minden energiájával készül a februári nagykoncertjére, és ígéri, kárpótolni fogja közönségét az elmaradt koncertekért, de most nem szeretné kockáztatni az egészségét.

Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, vendégekkel, meglepetésekkel és fergeteges örömzenével; kisebb koncertjei továbbra is lesznek, de ilyen nagy volumenű elmondása szerint már nem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!