Megerőszakolta barátja unokáját egy férfi

A pedofília nem szexuális aberráció, hanem mentális betegség (18+) pedofil
Vágólapra másolva!
Egy 51 éves férfi rendszeresen meglátogatta a barátját és annak családját Veszprém megyében. Bizalmi kapcsolatot alakított ki a gyerekekkel, rendszeresen vitt nekik ajándékokat és édességeket. A szülők is megbíztak benne, ezért többször is megengedték neki, hogy elvigye a gyerekeket. A férfi ezen alkalmakkor többször is megerőszakolta a barátja 5 éves unokáját.
Vágólapra másolva!

A férfi külföldön élt, de rendszeresen hazalátogatott Magyarországra . Ilyenkor mindig meglátogatta a barátját és annak családját.

A két unokának rendszeresen vitt ajándékokat, édességet, ezzel bizalmi kapcsolatot alakított ki velük.

Az év első hónapjaiban többször megkérte a gyerekek anyját, hogy a kislányt és az öccsét engedje el vele a boltba, valamint hadd menjenek át hozzá. Ezt az anya meg is engedte neki.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ebben az időszakban erőszakolta meg az 5 éves kislányt.

Áprilisban, amikor a barátjával együtt ment át az unokákhoz, felajánlotta, hogy bemegy a gyerekek szobájába és elaltatja őket.

Ekkor is szexuálisan közeledett a kislányhoz. Az anya azonban rájuk nyitott, majd elzavarta a férfit.

Az ügyészség szexuális erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre és tiltsa el minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel foglalkozhatna. Ha beismerő vallomást tesz az előkészítő ülésen, akkor 11 év fegyházbüntetésre ítéli a bíróság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!