Több millió forintot csalt ki egy nőtől három férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Két férfi egy jó hozamú befektetést ígért egy nőnek, aki erre odaadta nekik azt a pénzét, amit a házáért kapott. Később, egy harmadik férfi egy amerikai befektetés lehetőségét hozta fel a nőnek, aki ehhez több millió forint hitelt vett fel.
Vágólapra másolva!

A két férfi 2019-ben egy jól jövedelmező befektetési lehetőséget ajánlott fel a nőnek, ami egy évig tartott volna.

A nő eladta a házát, és a cserébe kapott 27 millió forintot odaadta a férfiaknak.

Az egyik férfi később azt hazudta a nőnek, hogy a befektetéssel kapcsolatban pénzre van szüksége, ezért a nő részletekben még 7 milliót adott nekik.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A társuk, egy harmadik férfi tavaly év elején azt hazudta a nőnek, hogy tud egy jó hozamú, amerikai ingatlan befektetésről. A nő ehhez hitelt vett fel, amiben az egyik férfi segített neki, hamis munkáltatói igazolást csatoltak a kérelemhez. Erről a nő nem tudott.

A nő a felvett 9 milliót odaadta a csalóknak.

A férfiak ellen csalás miatt indult eljárás. Az ügyészség javaslatára a bíróság elrendelte a letartóztatásukat augusztus 12-én, aminek a határideje december 12-én lejár. Ezért az ügyészség most azt javasolja, hogy a bíróság két hónappal hosszabbítsa meg a kényszerintézkedést – írja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!