A gyerekszoba fala előtt centikkel állt meg a kamion a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Egyetemre készült a 19 éves lányt, akit egy pótkerék zúzott össze az M1-esen rendőrség sziréna rendőrautó
Vágólapra másolva!
A kerítést átszakítva rohant a gyerekszoba felé egy többtonnás kamion a Bács-Kiskun megyei Bodogláron. A tragédia csak pár centin múlott. Az ott lakó család elmondta: ez már a harmadik ilyen eset volt.
Vágólapra másolva!

Vasárnap délután sokkoló robaj törte meg a csendet egy bodoglári családi háznál: egy hatalmas, többtonnás kamion a kerítést átszakítva egyenesen a ház felé száguldott. A teherautó ugyan szerencsére a ház előtt kicsivel végül megállt, azonban az új kerítést teljesen letarolta.

- Borzalmas hangja volt, nagyon megijedtünk, főleg a kicsi, az ő szobája ugyanis pont ott van, az ablaka előtt állt meg a kamion – mesélte a Borsnak az ott élő család. Szerencsére senki nem sérült meg a házban. Az osztrák rendszámú kamion vezetőjét ugyan kórházba vitték, de csak könnyebben sérült. A sofőr valószínűleg a jeges út és a lefagyott hó miatt vesztette el uralmát a jármű felett.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

- Már harmadszorra történik velünk hasonló, nem értjük, hogy miért pont itt van mindez
– értetlenkedett a ház tulajdonosa. Az útszakasz többek szerint is baleseti gócpont, mivel az erre járók nyaktörő sebességgel száguldoznak, ami ilyen időben már életveszélyes is lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről