Így folytatódik az oltási akció

Békéscsaba, 2022. január 12. Kun Judit orvos átadja az oltási igazolást egy nőnek, miután beoltották a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjával a békéscsabai Réthy Pál kórházban 2022. január 12-én. MTI/Rosta Tibor
Vágólapra másolva!
A koronavírus ellen továbbra is az oltás a megoldás! - írja közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra. A kormányszóvivő hozzátette, hogy az oltás felvételével megelőzhető a koronavírus okozta betegség súlyos lefolyása, ezért arra kérik az oltatlanokat és azokat, akik 4 hónapnál régebben kapták meg korábbi oltásukat, hogy vegyék fel a vakcinát.
Vágólapra másolva!

Szentkirályi Alexandra azt írta a Facebookon, hogy a koronavírus ellen továbbra is az oltás a megoldás. Emlékeztetett:

Ezen a héten is - csütörtökön, pénteken és szombaton - folytatódik az oltási akció, amikor előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval van lehetőség az oltás felvételére a kórházi oltópontokon és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben.

A kormányszóvivő azt is hangsúlyozta, hogy Magyarországon továbbra is bőven van oltóanyag, a központi oltópontokon ötféle vakcinából lehet választani.

- emelte ki Szentkirályi Alexandra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről