A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Kihallgatták a Soroksári úti halálos tragédiát okozó BMW-st

Budapest, 2021. december 24. Ütközésben összetört személygépkocsi Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton 2021. december 24-én. A balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Kihallgatták a nyomozók azt a fiatalt, aki miatt egy családanya meghalt december 24-én. Nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, sőt, azt mondta, sajnálja, hogy elvesztette az uralmát a BMW-je felett, amitől megcsúszott, és egyenesen 47 éves áldozata autójába csapódott. A nő nem élte túl az ütközést.
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk, két autó ütközött december 24-én 11 óra 33 perc körül a Budapest, IX. kerületi Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében.

A balesetben a kisebb autót vezető, 47 éves nő a helyszínen meghalt.

A vétlen sofőr, akinek egy fia és egy lánya is van, a Földváry utca felől az Illatos út felé tartott a Soroksárin a középső sávban. Éppen elindult a Hentes utcai kereszteződésében a zöld lámpára, amikor megtörtént a tragédia. A 22 éves B. Márk ugyanis, aki jogosítvánnyal sem rendelkező barátjával versenyzett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, amikor az Illatos út felől gázt adott a zöld lámpánál.

Ebben a pillanatban a két autó összeütközött.

A fiatal férfi nem élt panasszal a gyanúsítással szemben, a halálos balesettel kapcsolatban pedig a sajnálatát fejezte ki. Emellett a rendőrök azt írják, hogy készséges és mindenben együttműködik velük.

Bevallotta, hogy amiatt került a másik sávba, mert a nedves, csúszós úton elvesztette az uralmát a BMW felett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A nyomozás során rendelkezésre álló és beszerzett adatok alapján más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrség nem folytat eljárást a balesettel kapcsolatban.

Az Origónak a balesettel kapcsolatban korábban Magyarország egyik legismertebb igazságügyi gépjárműszakértője, Melegh Gábor is nyilatkozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!