Apáti Bence: A baloldalon előjöttek a heveny izgalomba került Lenin-fiúk

Vágólapra másolva!
Véleménycikk.
Vágólapra másolva!

A balliberális buborékban régóta, ráadásul igen makacsul tartja magát az a legenda, hogy a jobboldali kormány politikája gyűlöletet kelt, a Fidesz reggeltől estig semmi mást sem tesz, csak uszít, amelyből szerintük egyenesen következik, hogy az ilyen üzenetekre rezonáló kormányszimpatizánsok, ha tehetnék, lényegében kizárólag migránsokat fojtanának vízbe, de csak az után, hogy jól megkergetnének, megvernének, majd leköpdösnének minden egyes, az LMTQ-közösséghez tartozó embert.

A valóság ezzel szemben az, hogy pont a baloldali politikusok, közéleti szereplők meg celebek azok, akik olyannyira képtelenek elviselni meg elfogadni a demokráciát - ismert, hogy részint a Fidesz-KDNP háromszor nyert zsinórban kétharmados felhatalmazással választást, részint jelenleg is utcahosszal vezet az egyesült baloldal motiválatlan, fáradt és teljesen elcsüggedt pártjai előtt - hogy időről időre kijön belőlük a Szamuely, a vér szagától heveny izgalomba kerülő, szorgalmas és kegyetlen Lenin-fiú. Végtelen frusztráltságuk miatt és demokratikus megmérettetés helyett inkább lincselnének, akasztanának meg IFA-platóra lapátolnának.

A jogállamiságot pedig egy időre felfüggesztenék.

Persze csak arra a pár hétre, hónapra, amíg kivégeznék a Fidesz-KDNP politikusait és szavazóit.

Azaz minket.

Itt van nekünk ez a Kerényi-Nagy Viktor, Óbuda főkertésze, aki a napokban ezt az alant következő kedves és békés gondolatot osztotta meg a Facebookon.

"Bízom benne, hogy apró kavicsok lavinát indítanak, és Orbán Viktor nyugdíjas éveit börtönben tölti Kásler Miklóssal, Palkovics Lászlóval, bár egy nyilvános akasztást is támogatnék."

Az a szomorú helyzet, hogy az ilyen pusztába kiáltott börtönnel fenyegetőzésekre már fel sem kapjuk a fejünket, szinte elsnasszult, eljelentéktelenedett a rácsok következmények és tét nélküli emlegetése, Vadaitól Jakabig, Gyurcsánytól Szabó "Kabul rózsája" Tímeáig minden baloldali ezzel szokott piros - akarom mondani, vörös - pontokat gyűjteni a néhány százezres radikális szimpatizánsuk körében -, de a nyilvános akasztás emlegetése...

No, azért ez egészen új szintet képvisel...Mondanám, egy normális országban, de miután a Fidesz- és Orbán-gyűlölő baloldali politikus által lakott hazában élünk, nem tehetek ilyen meggondolatlan kijelentéseket.

Nézzünk is néhány példát a közelmúltból!

Bőtös Botond, az Átlátszó munkatársa néhány évvel ezelőtt így hirdette a szeretetet és az elfogadást:

"Bizom abban, ha megbuktok nehany napig meg nem all vissza a demokracia es az ilyen alakok testet az arokpartrol lapatoljak fel egy IFA-ra!!!! Megraztatok, de mar nem a pofonfat!"

De van nekünk egy egykor DK-s, mostanában pedig momentumos Szarvas Koppány Bendegúzunk is, aki szintúgy szeret kivégzésekről lamentálni. Ő egy alkalommal ezt írta:

"Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért"

A fiúk esetünkben nyilvánvalóan a Fidesz politikusait fedi.

De celebeket is emlegettem.

Az RTL Klub által sokat foglalkoztatott Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere 2020 májusában így fogalmazott:

„Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a Fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük."

A baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter sem szeret kimaradni a jóból, 2018-ban egy lakossági fórumon így hergelte a hallgatóságát:

"Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán és elhelyezésén kívül..."

És akkor még azokat a kommenteket nem is említettem, amelyek általában akkor kerülnek elő, amikor megjelenik mondjuk egy hír egy jobboldali politikus betegségéről vagy haláláról, esetleg arról, hogy egy vezető kormánypárti politikusnak gyereke vagy unokája születik.

Az internet baloldali pöcegödre ilyenkor felkúszik a csatornákból, és olyan nyálkás és bűzös anyaggal árasztja el a Facebook kommentszekcióit, amelyre nagyon nehéz szavakat találni.

Az óbudai főkertész Kerényi-Nagy Viktor egyébként annyival szánalmasabb a fentebb felsorolt Lenin-fiúknál, hogy nagy elődei ugyan megpróbálták kidumálni bizonyítványaikat - nem is akartak ők igazából akasztani, csak félreérthetően fogalmaztak -, de nem álltak elő olyan végtelenül szánalmas, gyáva és hiteltelen magyarázkodással, amivel ő.

Kerényi-Nagy ugyanis azt a védekezést választotta - persze csak miután óriási botrány kerekedett a bejegyzéséből -, hogy valaki feltörte a gépét, azaz nem is ő írta a nyilvános akasztást mint kívánatos cselekményt méltató posztot.

Abszurd magyarázat, annyira, hogy jellemzően kizárólag azok szoktak így érvelni, akik hazudnak, ami aztán az esetek 99.9 százalékában be is szokott bizonyosodni.

Ezt a forgatókönyvet erősíti az is, hogy a főkertész posztja több mint 19 (!) órán keresztül volt látható.

Sőt! Halmai Róbert, az önkormányzati Esernyős Kft. vezetője és a Momentum kultúrpolitikusa lájkolta is a bejegyzést.

Az ügy amúgy attól válik olyan végtelenül pikánssá, hogy a Fidesz gyűlöletpolitikájáról hazudozó akasztásokról, gyilkosságokról álmodozó Lenin-fiúk teljesen meg vannak arról győződve, hogy hazánkban valósággal tombol a diktatúra.

Ehhez képest Kerényi-Nagy Viktornak egyelőre nem tépkedték le a körmeit, nem verték le a veséjét, nem vitte el a fekete autó, nincs börtönben sem. Sőt! Egyelőre az állását sem vesztette el.
Érdekes egy diktatúra ez...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!