A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kocsis Máté: Nem támogatjuk azt a baloldali álláspontot, hogy Magyarország küldjön katonákat és fegyvereket Ukrajna területére

conflict Horizontal  Ukrán válság, 2022. Ukrajna, katona, jármű, katonai jármű,
A Ukrainian military vehicle drives in central Kyiv on February 24, 2022. - Air raid sirens rang out in downtown Kyiv today as cities across Ukraine were hit with what Ukrainian officials said were Russian missile strikes and artillery. Russian President announced a military operation in Ukraine on February 24, 2022, with explosions heard soon after across the country and its foreign minister warning a "full-scale invasion" was underway. (Photo by Daniel LEAL / AFP)
Vágólapra másolva!
Hazánk érdeke az, hogy kimaradjunk a fegyveres konfliktusból, ezért súlyos felelőtlenségnek tartjuk, és nem támogatjuk azt a baloldali álláspontot, hogy Magyarország küldjön katonákat és fegyvereket Ukrajna területére - közölte Kocsis Máté a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

"Ukrajna a szomszédunk, aggódunk érte, de a háborúban való részvétel nem megoldás" - közölte Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője szerint

hazánk érdeke az, hogy kimaradjunk a fegyveres konfliktusból,

"ezért súlyos felelőtlenségnek tartjuk, és nem támogatjuk azt a baloldali álláspontot, hogy Magyarország küldjön katonákat és fegyvereket Ukrajna területére. Ez a javaslat belesodorna minket a háborúba, és ezt nem fogjuk engedni" - zárul a nyilatkozat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!