Márki-Zay stábja verőlegényekkel akarja megakadályozni, hogy az összevissza beszélő jelöltet kérdezze a sajtó - videók

Vágólapra másolva!
Ahogy egyre inkább nevetségessé válik Márki-Zay Péter, ahogy omlik össze a kampánya, úgy vesztik el egyre jobban a fejüket a baloldal jelöltjének stábtagjai, politikustársai és verőembernek kiszemelt emberei. Legutóbb Csepelen a Mediaworks Hírcentrumának riporterét támadták meg, mindössze azért, mert kérdezni akart Márki-Zaytól. Először Szabó Szabolcs, a baloldal csepeli jelöltje állta útját, majd előkerült egy stábtag, aki lökdösni kezdte. Később Bohár Dánielt, a Pesti TV munkatársát is inzultálta Márki-Zay egyik embere, aki letagadta, hogy biztonsági őr lenne. Később Márki-Zay elismerte. Márki-Zay egyébként a kérdésekre továbbra sem válaszol, sőt, nem is érti őket.
Vágólapra másolva!

A szeretetről papoló Márki-Zay aktivistái az erőszaktól sem riadnak vissza. Ez derül ki a Mediaworks Hírcentrum videójából. Az erőszakos jelenetekre akkor került sor, amikor a sajtó kérdezni akart Márki-Zaytól. A Mediaworks riporterét indulatos DK-s és MSZP-s aktivisták vették körül, majd amikor megérkezett Márki-Zay, először Szabó Szabolcs, az ellenzék csepeli jelöltje feltartóztatta munkatársukat, majd egy stábtag szabályosan odébb lökte, és sértegette. Márki-Zaytól arra lettek volna kíváncsiak, hogy bocsánatot kér-e azért, mert a vidékieket sértegette. A témával kapcsolatban egyébként levélben is megkeresték a jelölt sajtósát, ám a mai napig nem érkezett rá válasz. Az esemény végén aztán Márki-Zay megszólalt, de még csak nem is értette mi lenne a baj a mondataival.

A támadást a 888 videója mutatja meg a legjobban.

A felvételen az alábbi párbeszéd hallható:

Riporter: Miért lökdös?

Férfi: Ön lökdösött.

Riporter: Felvétel van róla. Miért lökdösött?

Férfi: Jó. Pereljél be!

A felvételen látszódik, hogy

MÁRKI-ZAY PÉTER EMBERE MÉG RÁ IS KÉSZÜLT, HOGY FELLÖKJE AZ ÚJSÁGÍRÓT.

Később Bohár Dániel, a Pesti TV munkatársa is elment Márki-Zay egy rendezvényére, ahol őt is akadályozták, majd sértegették titokzatos stábtagok, akik tagadták, hogy Márki-Zay emberei lennének.

Később azonban megjelent Gyurcsány jelöltje is, aki elismerte mindezt.

Jól látható, hogy Márki-Zay már annyira összeomlott, annyi zagyvaságot beszél, hogy stábja verőlegényekkel próbálja megakadályozni, hogy egyáltalán a sajtó kérdezni tudja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!