A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Orbán Viktor: Magyarország továbbra sem küld sem katonákat, sem fegyvereket Ukrajna területére - videó

Orosz hadműveletek - Ismét összeült a Nemzetbiztonsági Operatív RUSZIN-SZENDI Romulusz; ORBÁN Viktor; BENKŐ Tibor; PINTÉR Sándor
Budapest, 2022. február 28. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén a Karmelita kolostorban 2022. február 28-án. Orbán Viktor mellett Pintér Sándor belügyminiszter (b), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (j3), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (j2) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Magyarország továbbra sem küld sem katonákat, sem fegyvereket Ukrajna területére - hangzott el Orbán Viktor legújabb videójában, amit közösségi oldalára töltött fel a szerdai kormányülés után. A legfontosabb, hogy ebből a háborúból Magyarország kimaradjon - mondta a miniszterelnök. Az ország azonban segít a bajbajutottakon: Magyarország történetének legnagyobb humanitárius segítségét indította el a kormány.
Vágólapra másolva!

A legfontosabb a magyar emberek élete és biztonsága, ideértve a Kárpátalján élő magyarokat is - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az ukrajnai háborúval kapcsolatban szerdán, a Facebook-oldalán közzétett videoüzenetében.

A miniszterelnök a kormányülést követően kijelentette: "Nem hozhatunk, nem is fogunk olyan döntéseket hozni, amely célponttá változtatná akár a magyarországi településeket, embereket, akár a Kárpátalján élő magyarokat vagy akár ukránokat".

"Megerősítettük, hogy Ukrajna irányába Magyarország területén fegyverek sem haladhatnak át" - hangsúlyozta Orbán Viktor. Úgy folytatta: A legfontosabb, hogy ebből a háborúból Magyarország kimaradjon. A miniszterelnök ugyanakkor arra is rámutatott, hogy Ukrajna a barátunk, bajban vannak és a bajbajutottakon segíteni kell.

- számolt be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!