A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megverte az anyját egy bujáki férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy bujáki férfi betört az anyjához, majd ököllel megütötte. Pár nappal később az egyik ismerősével sétált hazafelé, akire rátámadt és elvette a pénzét.
Vágólapra másolva!

A férfi március 22-én este az anyja háza ajtaját rugdosta és ököllel verte, és közben azt követelte, hogy engedje be. Végül az anyja kérésére elment onnan, de másnap hajnalban visszament. Akkor kérdés nélkül leverte a lakatpántját és bement a házba. Egész addig ott is maradt, amíg nem mentek ki a rendőrök. Délután azonban megint viszament.

Akor összeveszett az anyjával, majd a vite hevében ököllel arcon ütötte az asszonyt.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Pár appal később, március 30-án este, a férfi részegen tartott hazafelé egy italboltból az egyik ismerősével, akitől pénzt akart szerezni.

Megütötte és megfenyegette az ismerősét, közben elvette a tárcáját amiből kivett 3 ezer forintot.

Az ismerős vissza akarta szerezni a pénzét, ezért a férfi után ment, aki azonban meg több pénzt követelt tőle és megint verni kezdte. A verekedésben az ismerős vissza tudta szerezni a tárcáját.

A rendőrség rablás és súlyos testi sértés kísérletével, valamint magánlaksértéssel gyanúsítja a 27 éves férfit. Az ügyészség javasolta a férfi letartóztatását, amit a bíróság 1 hónapra elrendelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!