A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Esküvőn lövöldözött egy férfi Borsodban

Három gyermeke előtt lőtte hátba volt élettársa a nőt: másnap jelentette fel pisztoly fegyver
Vágólapra másolva!
Egy 36 éves férfi egy esküvőn volt meghívott vendég egy Borsod megyei kistelepülésen, ahová magával vitte a légpisztolyát is. Éjfél körül túl hangosnak találta a zenét, ezért többször rálőtt arra a férfira, aki a zenéért volt felelős.
Vágólapra másolva!

Egy Borsod megyei településen lévő családi háznál tartották a lagzit februárban, ide volt hivatalos a fegyveres férfi, aki éjfélre berúgott. A konyhaasztalnál ült, a mellette lévő székre tette le a légpisztolyát, amit magával vitt. Amikor a zenéért felelős férfi bement a konyhába, hogy a telefonján zenét váltson, a férfi közölte vele, hogy ez hangos és halkítsa le.

Felvette a légpisztolyt székről és a férfi fejére két célzott lövést adott le.

illusztráció Forrás: Shutterstock

Az egyik lövedék a homlokán találta el az áldozatot, a második a füle mögött.

Amikor a férfi a lövöldöző felé fordult, ő még háromszor rálőtt.

Ezek a lövedékek a mellkasán, a hasán és a könyökén találták el az áldozatot. Az áldozat kimenekült az udvarra, majd visszatért a házba és számon kérte a lövöldözőt a tettéért, aki ekkor megfenyegette,

hogy úgy megveri, hogy vért fog köpni.

A meglőtt férfinak 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, de csak a véletlenen múlt, hogy nem sérült meg súlyosabban. Az ügyészek súlyos testi sértés kísérletével vádolják a fegyverest és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje tárgyalás nélkül felfüggesztett börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!