A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Így dühöngött a veszélyes bűnöző a rabszállítóban – videó

bv büntetés végrehajtás börtön börtönőr fogvatartott rabszállító Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet, Oktatási központ bemutatója
Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet, Oktatási központ bemutatója
Vágólapra másolva!
Perceken keresztül fenyegette a rendőröket, és azok családját egy veszélyes bűnöző. Már a rabszállítóba sem volt hajlandó beszállni. Amikor ez végül megtörtént, ott ugyanolyan agresszíven viselkedett. Később mindent tagadott. Egészen addig, amíg meg nem mutatták a videót arról, hogyan viselkedett. Eztán már nem volt választása, így mindent beismert. Hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

A rendőrök őrök néhány őrizetbe vettek egy Veszprém megyei férfit és ki is hallgatták. Később az ügyészség kérte a letartóztatását, amelyet a Veszprémi Járásbíróság el is rendelt.

Miközben a bíróságról a börtönbe szállították, a férfi egyre agresszívabban viselkedett, és üvöltve szidni kezdte a rendőröket.

A rabszállító autóban megbilincselt kézzel rátámadt a rendőrökre, és próbálta megütni őket.

Út közben kiabálva többször azzal fenyegette a két rendőrt, hogy elintézi, hogy ismerősei, rokonai előbb a kezüket-lábukat eltörjék, majd meg is öleti őket.

Közben folyamatosan rugdosta a rácsot, és könyökével, tiszta erővel addig ütötte, amíg annak zárszerkezete megrongálódott.

Az azóta is letartóztatásban lévő férfit később hivatalos személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A többszörösen büntetett előéletű férfi először mindent tagadott, és panasszal élt a gyanúsítás ellen. Csakhogy az ámokfutásáról videó készült.

Miután azt megnézte, mindent beismert, és visszavonta panaszát.

Címlapi képünk illusztráció, a felvétel korábban készült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!