A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
1
Bronzérem
1

Öngyilkos akart lenni, miután végzett a kutyájával egy budapesti nő

Ingatlan, lakás, albérlet, illusztráció, 2022, alulnézet ÉPÜLET épületfotó FOTÓ FOTÓTÉMA Lakóépület lékondicionáló NÉZET panelház parabola antenna
Budapest, 2021. október 30. Klíma berendezések kültéri egységei és műholdvevő parabola antennák egy, az 1980-as években épült panelház homlokzatán Kőbányán, a Halom utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Egy XV. kerületi lakás kilenedik emeletéről dobta ki a kutyáját egy nő, majd ő maga és ki akart ugrani, de az egyik szomszédnak sikerült lebeszélni a nőt - számolt be róla a Bors.
Vágólapra másolva!

Budapest XV. kerületében öngyilkossági kísérletre készült egy nő, aki azt megelőzően kidobta a kutyáját a kilencedik emeleti házának az ablakából.

Egy szintén a társasházban élő rendőrnő akadályozta meg, hogy még nagyobb tragédiával végződjön az eset.

Sikerült lebeszélnie az asszonyt arról, hogy véget vessen az életének.

A nő betegséggel küzdött, ezért költözött nemrég a fiához.

A fiú nem kívánt nyilatkozni az eset kapcsán.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapi képünk illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!