Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Kiderült, miért eshetett ki az ablakból a budapesti gimnazista

Vágólapra másolva!
Mint ahogy azt megírtuk, egy 12 éves diák szerdán kiesett a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnázium második emeleti ablakából. A Blikknek szülők beszéltek a lehetséges okokról. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerda délután háromnegyed kettőkor kapott bejelentés, miszerint az I. kerületben található Attila úti iskolából kizuhant egy diák az ablakon. A találgatások azonnal beindultak. Volt, aki szándékosságra, mások öngyilkosságra gondoltak, egyesek pedig

azt sem tartották kizártnak, hogy egy őrült netes kihívás vezetett ahhoz, hogy a gyerek kórházban kötött ki.

Bár a rendőrségi vizsgálat még javában zajlik, vagyis minden bizonnyal később derül fény arra, pontosan mi történhetett, a szülők szerint baleset volt.

A gyerek nem szándékosan esett ki az ablakból, nem lökte le senki, és öngyilkos sem akart lenni. Egy nagyon szerencsétlen baleset történt. Mi, szülők is beszéltünk egymással, ezek alapján annyit tudok elmondani, hogy a baleset a tanulószoba idején történt. Csak pár diák lehetett a teremben - mondták a lapnak az egyik osztálytárs szülei, hozzátéve: a gyerek nem volt az osztály „fekete báránya", a közössége nagyon is kedveli.

A szülők szerint

nem ez volt az első eset, hogy a gyermek kiült az ablakba, korábban már parancsoltak rá tanárok, hogy ne ott telefonozzon.

Azt már a rendőrség tisztázza majd, hogy jelen esetben a baleset előtt épp a párkányon ült, avagy egy ablak melletti padon guggolva esett ki. Az eset másik nagy kérdése, hogy a felügyelőtanár bent volt-e a tanteremben, amikor a baleset történt. A Blikk által megkérdezett szülő úgy tudja, nem.

A diákok, a tanárok és a szülők is bíznak benne, mihamarabb felépül,

a kiskamasz főként töréseket, köztük medencecsonttörést szenvedett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről