A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
1
Bronzérem
1

Ismerősét szúrta mellkason egy férfi Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy 29 éves férfi az ismerőseivel italozott Budapesten, közben kettejükkel is összeveszett. A második esetben elővette a kését és mellkason szúrta az ismerősét.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly januárban, egy XI. kerületi áruháznál együtt italozott a hajléktalan ismerőseivel, közben összeveszett az egyikükkel. A vita verekedésig fajult, de később megbékéltek egymással. Ezek után átmentek egy XXII. kerületi dohánybolthoz, ahol megint vitatkozni kezdtek egymással.

A férfi ekkor elővette az övén tartott kését és az ismerőse torkához szorította, közben azt mondta neki, hogy kérjen bocsánatot.

Az ismerősnek sikerült ráfognia a támadó kezére, és hosszasan kérte tőle, hogy tegye el a kést, mire a férfi ezt megtette.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Később a társaság villamossal visszament a XI. kerületbe, ahol a megállóban folytatták az italozást. A férfi ekkor a másik ismerősével veszett össze.

Lökdösték és szidták egymást, majd a férfi megint elővette a kését, és mellkason szúrta az ismerőst.

A támadó ezek után elmenekült, az ismerőshöz a társai hívtak mentőt. A megszúrt férfinak életveszélyes sérülése lett, a gyors és szakszerű orvosi ellátás mentette meg az életét.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és gyilkossági kísérlet miatt emelt vádat a férfit ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!