Ez az utolsó kép az egy hónapja eltűnt topmenedzserről - fotó

Vágólapra másolva!
Jókedvűen néz a kamerába a Budapest Park bulizó tömegéből Szűcs Tamás, aki napra pontosan egy hónapja tűnt el nyomtalanul a belvárosban. Ez a felvétel az utolsó a Pátria Nyomda termelési igazgatójáról, aki azóta sem adott életjelet magáról - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A rejtélyes ügy megoldásának kulcsfontosságú tanúja lehetne egy fővárosi taxis, aki feltehetően az utolsók egyikeként láthatta a nem sokkal később eltűnt topmenedzsert, sőt, beszélhetett is vele.

Szeptember 29. óta senki nem tudja, hol lehet a 32 éves Szűcs Tamás, a Pátria nyomda termelési igazgatója. A felesége szerint előző este indult el otthonról. Két régi barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek szórakozni a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény közben élő videókat küldött az ismerőseinek, és üzenetekben is megírta, hogy jól szórakozott. A hely biztonsági kameráinak felvételein látszik, hogy hajnali fél egykor egyedül lép ki a Budapest Parkból.

Le akart inteni egy taxit, ami valamiért nem vitte el. Ezután Buda felé vette az irányt, de a Rákóczi hídnál mintha a föld nyelte volna el, nyoma veszett.

A 32 éves férfi története sokakat megmozgat: a 215 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalán még az ismert énekesnő, Tóth Vera is beszámolt a történetről, erről itt írtunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről