Brutálisan megvertek egy férfit Kiskunhalason, az utcán - videó

Bemutatott a sértett a vádlottnak, aki veréssel vett elégtételt
Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértés kísérletével vádol a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy fiatal férfit, aki haragosát az utcán többször ököllel megütötte, és meg is rúgta, miután a földre került. A támadó attól lett nagyon dühös, hogy áldozata bemutatott neki. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a helyi férfi január 20-án kora este éppen akkor indult el autóval egy kiskunhalasi dohánybolt előtti parkolóból, amikor egy másik férfi gyalog odaért. Nem voltak jóban egymással. A gyalogos bemutatott az autósnak, ami a kocsiban ülőt annyira feldühítette, hogy visszatolatott a parkolóba és kiszállt.

Bemutatott egy férfi a másiknak, ezért megverték Forrás: ugyeszseg.hu

Veszekedni kezdtek egymással, majd az autós ököllel rátámadt a gyalogosra, aki ettől összerogyott.

Aztán még ötször megütötte és kétszer bele is rúgott a férfibe,

aki a kezeit feltartva, összegörnyedve próbálta kivédeni a fejét célzó ütéseket, és nem mindig sikerrel. Több is eltalálta. Mindez egy térfigyelő kamera előtt történt:

A megvert férfinek a bőre felrepedt a jobb szeme mellett, ami 8 napon belül gyógyult meg. Ha nem védekezett volna, a nagyon erős ütésektől súlyosan megsérülhetett volna. Akár az orra és az arccsontja is eltörhetett volna a szakértők szerint. Az ügyészek a férfit súlyos testi sértés kísérletével vádolták meg azzal együtt, hogy tárgyalás mellőzésével kapjon pénzbüntetést. Sorsáról a Kiskunhalasi Járásbíróságon fognak dönteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről