Kétszázmilliót csalt ki egy férfitól egy isaszegi nő

illusztráció
Vágólapra másolva!
A háza felújítása közben ismerkedett meg egy nő egy cégvezetővel, akivel közelebbi kapcsolatba kerültek egymással. Aztán a nő kihasználta a férfi érzelmeit, és kicsalt tőle összesen 191 millió forintot. Az áldozat kölcsönöket is felvett, hogy pénzt tudjon adni a csalónak.
Vágólapra másolva!

Az isaszegi nő 2018 elején álnéven mutatkozott be a lakása felújítása kapcsán megismert kiskunfélegyházi vállalkozónak, akivel hamar összejöttek. A férfi szerelmes lett, a nő nem.

Az egyoldalú érzelmi viszonyt kihasználva a nő 2 millió forintot kért kölcsönt a férfitól a felújításra.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mivel látta, hogy a férfi jó anyagi helyzetben van, elhatározta, hogy még több pénzt fog kérni tőle. Azt hazudta, hogy Olaszországban megörökölt egy házat, amiből dísznövény kertészetet akar csinálni.

Ehhez kért a férfitól 100 millió forintot. Később hetente kért pénzt árukészletre, hűtőre, klímára, bírságok kifizetésére.

Két év alatt összesen 191 millió forintot csalt ki a férfitól. A pénzt a gyereke nevére nyitott bankszámlára utaltatta, amit még aznap, vagy másnap készpénzben felvett. Miután a férfinak elfogyott a pénze, kölcsönöket vett fel, hogy pénzt tudjon adni a nőnek. A nyomozás során a nő 10 millió forintot fizetett visszaadott az áldozatának. Az ügyészség csalás miatt emelt vádat a nő ellen és azt javasolják, hogy kerüljön börtönbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről