Tovább gyalázkodik a baloldal: szerintük a vidékiek tudatlanok, alkoholisták és olvasni sem tudnak

Választás 2022, 2022-es magyarországi országgyűlési választás,szavazatszámlálás, szavazat, számlálás, Mesevár Óvoda
Vágólapra másolva!
A baloldali szavazatszámlálók egy emberként rohamozták meg a közösségi oldalakat, hogy gyalázzák a vidéki embereket a baloldal sorozatban negyedik kétharmados veresége miatt.  A Bajnai Gordon-féle 20K22 szavazatszámlálói hamar megtalálták az okokat a baloldal megalázó vereségére - természetesen nem a baloldali pártokat.
Vágólapra másolva!

Soros blogja, a 444 még összeállítást is közölt a baloldali szavazatszámlákók sirámairól, így próbálva ők is hozzájárulni a vidéki magyarok gyalázásához beszámolóiról, amelyek szerintük pontos képet alkotnak a magyar társadalom helyzetéről.

A 444 szerint, akik nem a baloldalra szavaznak, azok tudatlanok és tájékozatlanok. A baloldali szavazatszámláló pedig olyan kifejezéseket használtak a jobboldali szavazókra, mint az analfabéta, az alkoholista és az önálló akarat nélküli lény.

A bejegyzések nagy része egészen elképesztő és nevetséges elfogultságról tanúskodik. Egy kisváros szavazókörzetének delegáltja például a kezük alapján skatulyázta be az embereket. Ő nagyjából arra próbált meg kilyukadni, hogy akinek piszkos a keze, az minden bizonnyal csakis jobboldali szavazó lehet.

Egy szavazóbiztos pedig arról írt, hogy aki a kormánypártokra szavazott az vagy tudatlan, vagy valamiféle anyagi érdek fűzi hozzá.

A nyugdíjasokat hasonlóan gyalázták a baloldali szavazatszámlálók és aktivisták. Az egyik arról beszélt, hogy

A fővárosi Glázer Attila, egy baranyai szavazatszámláló bizottságban szerzett élményeit osztotta meg. Ő például meglepődött azon, hogy a vidéki embereknek szokásaik vannak, és azon is gúnyolódott, hogy nyitottak voltak és meséltek az életükről. Leginkább azon döbbent meg, hogy ahol volt, ott nem ismerték Pottyondi Edinát.

Illusztráció Fotó: Koncz Márton - Origo

Glázer arra a következtetésre jutott, hogy a nagyváros maga az álom, a vidék pedig "egy másik világ".

A belpesti értelmiséget megdöbbentette a baloldali matematikus, Mérő László, aki hosszú Facebook-posztban ecsetelte tapasztalatait a választásokról, ő Sárazsadányban volt szavazatszámláló. Önkritikus bejegyzésében arról számolt be, hogy rájött, nem a vidékiek agyát mostűk át, hanem az ő pesti agyát, ugyanis azt mondták neki, hogy

Mérő arról is írt, hogy a Sárazsadányba eltöltött hosszú és fárasztó nap alapján arra a következtetésre jutott, hogy akkor sem lett volna csalás, ha nincsenek ott a baloldali számlálók. Megemlítette, hogy szó sincs arról a baloldali hazugságról, amely szerint vidéken csak a Fidesz médiája látszik, hiszen a falvakban átlagosan volt 25-30 százalék baloldali szavazó, ennyit tudtak a pártok megszólítani.

Az atlatszo.hu nevű baloldali propagandaoldal is összegyűjtött néhány véleményt. Az egyik szavazatszámláló például passzív agresszív banyának nevezte az egyik bizottsági tagot és egészen gyalázatos módon azt is hozzátette, hogy akik a Fideszre szavaztak, azok "fosnak", egyiknek mellrákja van, másiknak a beteg anyját kell pelenkáznia, nekik van fontosabb dolguk is a szavazásnál, a 40 százalékot meg egyszerűen nem érdekli a politika, írta.

Forrás: MTI/Komka Péter

Itt is kiderült, hogy a baloldal mennyire lenézi a vidéki embereket, hiszen a megszólaló szerint egyesek a 11 éves gyereküktől tudják, hogy "háború van a szomszédban", de ez se nagyon érdekli őket (ami élesen ellentmond annak a szintén baloldali hazugságnak, hogy a Fidesz csak a háború miatt nyerte meg a választást).

- csodálkozott rá hosszan megdöbbenve a budapesti baloldali szavazatszámláló arra, hogy a vidéki embereket a környezetükben történtek érdeklik.

Egy másik Baranya megyében tevékenykedő szavazatszámláló pedig az alábbiakat írta a vidéki emberekről:

"A szavazók jelentős része láthatóan a létminimum alatt él, alkoholizmussal és egyéb mentális problémákkal küzdő, fogatlan, mozgássérült, reumás, ödémás, fekélyes kézzel aláíró ember, akiknek a többsége nem tud olvasni se, és azzal érkezik meg szavazni, hogy hol kell aláírni a Fideszre."

A baloldal tehát továbbra is lenézi a vidéki embereket, a nyugdíjasokat és a jobboldali szavazókat is, akiket szegénynek, tudatlannak, alkoholistának, betegnek tartanak. A baloldali propagandalapok pedig örömmel csámcsognak az ilyen és ezekhez hasonló beszámolókon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!