Az RTL-sorozatszínész összevert kisfia nem felejti el apja kínzásait

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv felesége ismét boldog, miután szakítottak a színésszel. Fazekas Vivienék papíron nem váltak el, de már megszakították a kommunikációt. A férfi alkoholizmusa megkeserítették a családja életét.
Vágólapra másolva!

A férfi elvonóra került, azóta Fazekas Vivien nem hallott róla, nem is beszéltek. A radikális döntésre azért került sor, mert Gusztáv nagyon súlyos dolgokat követett el, amikor alkohol hatása alatt volt. Arra is akadt precedens, hogy kezet emelt a gyerekükre.

Gusztáv volt párja így nyilatkozott a Tényeknek:

És nyilván történt nagyon sok rossz dolog, mire azt mondtam, nem szeretnék tovább ebben a nagyon sok rosszban közreműködni, és húzzunk egy vonalat".

Volt párja szeretett volna abban hinni, hogy Gusztáv megváltozhat, és felhagy az ivással, de nem így lett, az életük pedig rémálommá nem vált. Akkor hozta meg a döntést az édesanya, hogy szakítanak. Ezt követően Viviennek és a fiának szakember segített abban, hogy minél előbb feldolgozzák a történteket.

A közös gyerek a mai napig felemlegeti a rossz élményeket

(...) Feljön otthon bizonyos szituációknál, bár most már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot egyáltalán" – mondta az anyuka a Tényeknek, azt is elárulva, hogy legutóbb, 2022 novemberében egy emailt kapott volt párjától, amiben bocsánatkérés volt. Ez az utolsó információja róla.

Fazekas Vivien új életet kezdett, a szerelem is rátalált, és most boldogabb, mint valaha. Azt azonban, hogy újra férjhez megy-e, kétszer is meggondolja.

„Nem állítom, hogy a párom nem mondta már nagyon sokszor, hogy szeretne elvenni feleségül, hogy szeretne családot alapítani, hogy legyen közös gyerkőc, de – a két, tönkrement házasságomból kiindulva – sokkal, de sokkal jobban át fogok gondolni minden döntést az életemben. (...) Nem szeretnék még egyszer válni" – jelentette ki az anyuka.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről