Miért védi a dollárbaloldal a 15 éves fiú diákjával szexelő férfi tanárt?

Bite Zsolt, pedofil, LMBTQ
Félmeztelenül mutogatta magát.
Vágólapra másolva!
Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az Origónak adott interjúban fejtette ki, hogy mi az oka a 15 éves fiú szeretőjével dicsekvő óbudai férfi tanár ügyével kapcsolatban annak, hogy a dollárbaloldal és a magyar jogvédő szervezetek is védik, és hallgatnak. A Századvég Alapítvány jogi szakértője szerint mivel már házkutatást is tartottak a tanár lakásában, hamarosan újabb részletekre derülhet fény.
Vágólapra másolva!

Hétfőn robbant a botrány, kiderült, hogy egy óbudai iskolában tanító tanárnak egy 15 éves fiú a szeretője, amivel ráadásul a 39 éves férfi rendszeresen el is dicsekedett közösségi oldalain. A magukat „jogvédő" szervezetnek nevező társaságok azonban továbbra is mentegetik, a baloldali média pedig hallgat. Mi ennek az oka?

Mivel a gyermekvédelmi törvény elfogadását és az ehhez kapcsolódó egyéb védőintézkedéseket nem támogatták sem az ellenzéki pártok, sem a külföldről finanszírozott jogvédő szervezetek, sem pedig az őket kiszolgáló baloldali médiumok, evidensnek tűnhet, hogy minden ilyen típusú ügyben hallgatnak, terelnek, vagy éppen támogató jelleggel lépnek fel.

Teszik ezt annak tudatában, hogy a gyermekek védelmében az elmúlt időszakban hozott hazai rendelkezések megfelelnek az alkotmányosság következményének és szemben az NGO-k hamis, megalapozatlan állításaival, a jogállamiság elvével is konformnak tekinthetőek.

Ugyanakkor az amerikai baloldal által támogatott szervezeteknek és politikusoknak tudniuk kellene, hogy

a magyar szabályozás párhuzamos liberális demokráciákban is megtalálhatóak, így az USA számos államában tilos tanároknak és oktató személyzetnek például az LGBTQ kérdésekre vonatkozó beszéd.

Rengetegen felháborodtak a tanár és a diákja közötti homoszexuális viszonyon Forrás: Bite Zsolt/Facebook

Louisiana vonatkozó törvényhelye szerint az állami iskolákban semmilyen szexuális oktatási tanfolyam nem használhat olyan szexuális jellegű anyagokat, amelyek férfi vagy női homoszexuális tevékenységet ábrázolnak. Texasban is törvény rögzíti, hogy 18 év alatti kisorúakat a házasságról és a házassági hűségről annak kihangsúlyozása mellett kell tanítani, hogy (...) a

De említhetnénk - a kérdése kapcsán egyfajta magyarázatként - azt a példát is, hogy egy "Soros György által támogatott Demokrata párti ügyészt", Steve Descanot azért perelt be nemrégiben egy megerőszakolt kiskorú gyermek édesanyja, mert szerinte a vádhatóság képviselője iratok visszatartásával a pedofil bűnelkövetőt védte.

Bite Zsolt lakásában már házkutatást tartottak. Forrás: TikTok

A tanár kioktató hangnemben fejtette ki véleményét, és azzal fenyegetőzött, hogy őt olyan szervezetek képviselik ingyen, mint a Helsinki Bizottság vagy a TASZ, amelyek akár az „Európa Parlamentig" is elmennek érte, miközben annak, aki őt támadja, a „gatyája is rámegy" az összes perre. Miért hivatkozhatott erre a tanár a videójában, és valóban segíthetnek kimosdatni a tanárt ezek a szervezetek?

Aki azt állítja, hogy a gyermekvédelem finoman szólva nem prioritás az európai uniós intézményekben, aki szándékosan az ezzel a kérdéssel kapcsolatos közönyre apellál, annak elvben igaza van. Ugyanakkor általánosságban, ha bármilyen LMBTQ-propaganda jóval túllép a tolerancia hangsúlyozásának határain, és kifejezetten arra törekszik, hogy az óvodákban és az iskolákban a gyermekek számára "átélhetővé" tegye a különböző szexuális irányultságokat, akkor - ahogy néhány példát láthattunk - ez számos demokratikus államban jogilag tilalmazottnak minősül, azzal, hogy ráadásul a hazai szabályozás nemzetközi jogi rendelkezéseken alapszik. A nálunk is irányadó Gyermekek Jogairól szóló New York-i ENSZ Egyezmény ugyanis leszögezi, hogy a részes államok megtesznek minden arra alkalmas, törvényhozási, közigazgatási, szociális és nevelési intézkedést, hogy megvédjék a gyermeket az erőszak, a támadás, a fizikai és lelki durvaság, az elhagyás vagy az elhanyagolás, a rossz bánásmód vagy a kizsákmányolás - ideértve a szexuális abúzust is - bármilyen formájától.

Ha az említett szervezetek és intézmények ettől eltérő politikát kívánnak folytatni akkor a Magyarországon a többség ellenállásba is ütköznek.

A Századvég legfrissebb kutatása szerint

a magyarok 95 százaléka nem tartja elfogadhatónak, hogy egy felnőtt egy 15 éves fiatalkorúval tartson fenn szexuális kapcsolatot, továbbá 96 százalékuk ellenzi, hogy egy tanár egy rá bízott fiatalkorúval álljon ilyen kapcsolatban.

Házkutatást (az új Be. szerint kutatást) tartott péntek reggel a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a tanár, Bite Zsolt lakásában. Hogyan folytatódhat tovább az ügye? Jól értjük, hogy megkezdődött a nyomozás?

A büntetőeljárásról szóló törvény alapján a kutatás - már egy nyomozás részeként - a büntetőeljárás eredményes lefolytatása érdekében a lakás, az egyéb helyiség, a bekerített hely vagy a jármű átkutatását jelenti. A kutatás információs rendszer, illetve adathordozó átvizsgálására is kiterjedhet.

Kutatást akkor lehet elrendelni, ha megalapozottan feltehető, hogy például a bűncselekmény nyomainak felderítésére, bizonyítási eszköz megtalálására, elkobozható, illetve vagyonelkobzás alá eső dolog megtalálására vagy információs rendszer, illetve adathordozó átvizsgálására vezet.

Az ügy kiemelt jellegére tekintettel arról, hogy az adott eljárásban ki a gyanúsított, ki vagy kik az esetleges sértettek, a nyomozóhatóság bizonyosan időben tájékoztatni fogja a közvéleményt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről