Szijjártó Péter: A Nagy-Britanniából származó beruházások fontos szerepet játszanak a magyar gazdasági növekedés fenntartásában

CAVUSOGLU, Mevlüt; SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2023. január 31. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. január 31-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Nagy-Britanniából származó beruházások fontos szerepet játszanak a magyar gazdasági növekedés fenntartásában, brit vállalatok 50 ezernél is több magyar embernek adnak munkát, kereskedelmi forgalmunk tavaly rekordot döntött - írta hivatalos közösségi oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Vágólapra másolva!

"Mindezekért üdvözöljük a windsori megállapodást, ami fontos lépés a kereskedelmi és együttműködési megállapodás teljeskörű végrehajtása felé" - fogalmazott a tárcavezető.

Szijjártó Péter bejegyzésében olvasható, hogy a Brexit az EU történetének egyik legszomorúbb sztorija. A britek kilépésével az EU jelentősen gyengült, sokat veszített az erejéből.

- írta a külgazdasági és külügyminiszter Facebook posztjában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről