Drogos bűnöző ugrált autók tetején Pécsett - fotók

A férfi, aki autókon ugrált és üldögélt, a Baranya Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye, 2022
A Pécsi Járási Ügyészség rongálás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy fiatal pécsi férfi ellen, aki 2022 nyarán több személygépkocsira felmászott, azokon ugrált
Vágólapra másolva!
Rongálás és garázdaság miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség az ellen a fiatal, pécsi férfi ellen, aki tavaly nyáron több autóra is felmászott és ugrált rajtuk.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi egy időben rendszeresen dorogozott, amitől pszichotikus tünetei lettek.

Ilyen állapotban több autó tetejére is felmászott és ugrált rajtuk.

Nemcsak parkoló autókat szemelt ki. Június végének egyik éjszakáján az Orfűről Pécsre tartó út mentén a drogos bűnöző fényjelzéssel állított meg autósokat. A sofőrök megálltak, nyilván azt hitték, hogy rendőr intette le őket. A fiatal erőszakoskodni kezdett felük, belerúgott minden kocsiba, és ráült a motorháztetőkre.

A Pécsi Járási Ügyészség rongálás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy fiatal pécsi férfi ellen, aki 2022 nyarán több személygépkocsira felmászott, azokon ugrált Forrás: ugyeszseg.hu

Amikor az utasok számon kérték emiatt, mindegyik kocsi tetejére felmászott és ugrálni kezdett rajtuk. Amikor rendőrt hívtak, a férfi elmenekült.

Néhány nappal később a fiatal a pécsi vasútállomás parkolójában leállított egyik autó tetejére mászott fel, és sokáig ült ott. A kocsi behorpadt a súlya alatt. Egy augusztusi éjjel is lecsapott.

milliós kárt okozott a drogos pécsi bűnöző 2022 nyarán Forrás: ugyeszseg.hu

Akkor is drogozott és akkor is két autó tetejére felmászott, de ezúttal a lakása mellett parkoló kocsikat választott.

Ugrált rajtuk, amivel 300 ezer és 1 700 ezer forint közötti kárt okozott. A férfit többrendbeli rongálással és garázdasággal vádolták meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről