Letartóztatták a nőt, aki a Bimbó úton megölte a nevelőanyját - féltek, hogy megszökik

Bimbó úti gyilkosság, Budapest, 2. kerület,  Fő utca, 2023 05 03., letartóztatás, gyilkossággal gyanúsított nő letartóztatása, Bimbó út
Vágólapra másolva!
Elrendelték a letartóztatását annak a 35 éves nőnek, aki a gyanú szerint megölte a mostohaanyját Budán, a Bimbó utcában. A gyilkosság alatt a nő kétéves lánya is ott volt a lakásában, így mindent végighallgatott. A bíróság a döntését azzal indokolta, hogy többek között attól is tartanak, hogy ha szabadlábon marad, megszökik. 
Vágólapra másolva!

Bilinccsel a kezén, rendőrök gyűrűjében érkezett a bíróságra az a nő, aki a gyanú szerint megölte a mostohaanyját vasárnap este Budapesten, a II. kerületben.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nőn sportcipő, farmer, és piros, kapucnis pulóver volt.

Amíg arra várt, hogy behívják a tárgyalóterembe, a rendőrök mellett egy padon ült.

Nyugodtnak tűnt, az arcáról semmilyen érzelmet nem lehetett leolvasni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Korábban részletes beismerő vallomást tett,

pontosan elmondta, hogy hogyan ölte meg nevelőanyját

a rendőrségen, és a helyszínen is. Többek között azt is elmondta, hogy amikor megölte a 75 éves asszonyt, a kétéves kislánya is ott volt a lakásban.

- mondta el tegnap az Origónak Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Ezen felül a gyilkossággal gyanúsított nő egzisztenciális helyzete rendezetlen, így a tárgyalásokon való jelenléte nem biztosított. Ráadásul más ügyben is eljárás is folyik ellene, és a bizonyítás veszélye is fennáll.

Az Origó információi szerint a nő a gyilkosság után megpróbált bizonyítékokat eltüntetni.

Ezt az értesülésünket erősíti, az, amit a rendőrök tegnap el is mondtak, vagyis, hogy a nő a gyilkosság után a megölt asszony ajtajának becsukásával bajlódott, aztán pedig a kulcsot megpróbálta elrejteni. Kevés sikerrel, azt ugyanis a gyilkosságtól nem messze megtalálták.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A gyilkossággal gyanúsított nőnek el is rendelték a letartóztatását. Az indolás szerint azért, mert attól tartottak, hogy ha szabadlábon marad megszökik, vagy megnehezíti a bizonyítást.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ahogy azt tegnap megírtuk, a 75 éves nő holttestére a fia talált rá, ő hívta a rendőröket, akik azonnal egyértelmű volt, hogy gyilkosság történt.

Nem sokkal később azonosították a nőt, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

Ahogy azóta kiderült, a nő már korábban is többször rátámadt mostohaanyjára, és egyéb bűncselekmények, többek között zaklatás és testi sértés miatt is eljárás indult ellene.

Ahogy azt az Origó megtudta, egy vita hevében hasba rúgta az egyik szomszédját.

Állandó munkája nem volt, mostohaanyjától folyamatosan pénzt kért, rendszeresek voltak köztük a viták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről