A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vasvillával támadt a Google kamerás autójára egy férfi Balatonőszödnél

Google Street View, autó, térképező, fotózó, utcákat, utcai, utca, google
Illustration picture shows Google Street View car in front of the Belgian Royal Palace in Brussels, during a press opportunity on the occasion of the 15th anniversary of the Google Street View platform, Tuesday 24 May 2022. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR (Photo by VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Tavasszal újra megjelentek Magyarországon a Google Utcakép autói. Egy utcaképet rögzítő Google-autót vasvillával megtámadott egy férfi Balatonőszödnél. A nyomozók kihallgatták a gyanúsítottat.
Vágólapra másolva!

A Google Utcakép autói tavasszal jelentek meg újra a magyar utakon és a következő hónapokban az ország számos pontját fogják érinteni.

A Google Utcakép autója - Illusztráció! Forrás: Belga via AFP/Virginie Lefour

A bejárás fő célja a Google Utcakép városokról, és azokat összekötő utakról készített fotóinak frissítése a Google Térképen.

Nem mindenki fogadt örömmel a Google kamerás autóit. A Sonline információi szerint a Balatonnál megtámadták az egyik autót.

Balatonőszöd belterületén, 2023. május 22-én 11 óra körül az akkor még ismeretlen tettes sérelmezte, hogy egy utcaképet engedéllyel rögzítő kamerás autó felvételeket készített a környékről.

- írják.

A sértett ezt követően értesítette a rendőröket, akik az agresszív férfit rövidesen elfogták és előállították a siófoki rendőrkapitányságra.

A nyomozók az 51 éves balatonőszödi férfit rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!