Lámpával és ököllel ütötte gyerekkori barátját és annak feleségét egy bedői férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy bedői férfi és a gyerekkori barátja között a pénz miatt romlott meg a kapcsolat, majd a férfi dühében egy rúdlámpával és ököllel verte meg brutálisan a barátját és annak feleségét is.
Vágólapra másolva!

A férfi szomszédja volt a gyerekkori barátjának és feleségének. Hosszabb ideje közösen adtak-vettek házakat, így Bedőn is több ingatlant vettek.

2020-ban elszámolási vitájuk lett, ami miatt megromlott a kapcsolatuk.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor a házaspár 2021 decemberében kocsival hazaért, a férfi észrevette őket és feldühödve, egy több mint egy kilós rúdlámpával a kezében rájuk rontott.

A barátját ököllel fejen ütötte, majd az oda szaladó feleségét is megütötte az arcán. A férfi ezek után újra a barátját kezdte el ütni ököllel és a lámpával is.

A barát próbált védekezni, majd mindketten beestek az árokba.

A barátnak életveszélyes sérülései lettek, a felesége könnyebben sérült. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!