Alig várta gyereke halálát a kisfiát éheztető csepregi nő - videó

először mutatták meg azt a szobát, ahol halálra éheztette kétéves kisfiát egy csepregi pár
így nézett ki az a szobát, ahol halálra éheztette kétéves kisfiát egy csepregi pár
Vágólapra másolva!
Verte, kínzással fenyítette, végül halálra éheztette kétéves kisfiát egy csepregi pár. Mindezt be is vallották. Tavaly derült ki a kegyetlenség, amikor segítséget kértek, mert a gyerek nem mozdult és azt hazudták, hogy szén-monoxid-mérgezést kapott. A haldokló kicsi életét már nem tudták megmenteni. A párnak öt gyereke volt ekkor, azóta egy hatodik is született - tudta meg a TV2 Tények.
Vágólapra másolva!

Először mutatták meg a rendőrök azt a szobát, ahol leláncolt ajtók mögött, bezárva tartották és rendszeresen verték éheztetett kisfiúkat a csepregi szülők.

A felvételeken jól látszik, hogy a lakás tele van ürülékkel és mocsokkal.

A kisfiú éhen halt, de az elhanyagoltság miatt súlyos fertőzést is kapott.

Brutális állapotban volt, amikor rátaláltak. Szülei ellen eljárás indult különös kegyetlenséggel, 12 év alatti gyerek ellen elkövetett emberölés miatt. Ügyüket már a bíróságon tárgyalják. A gyerek anyjának korábbi vallomását a bíró olvasta fel a teremben:

A pár ötgyereket nevelt

és csak akkor hívtak segítséget, amikor Máté már nem mozdult, akinek egyébként a pelenkáját sem cserélték a halála előtt napokig. De a vallomásokból kiderült, hogy másképpen is kínozták a kicsit. Az anyja azt mondta, volt olyan, hogy elborult az agya és egyszerűen belerúgott a gyerekbe. Az asszony most vissza akarta vonni ezt a vallomást, de a bíró szembesítette vele, hogy korábban már jóváhagyta. Amikor tavaly kiderült a szülők kegyetlensége, megpróbáltak öngyilkosságot elkövetni, de nem sikerült nekik. A tárgyalás októberben folytatódik szakértők és tanúk meghallgatásával.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről