Megkéseltek egy nővért a miskolci kórházban - videó

rendőrszalag, rendőrség, tetthely, támadás, késelés
rendőrszalag a tetthelyen (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Egy idős nő hátba szúrta az ápolónőjét még 2021-ben az egyik miskolci kórházban. A nővér a vércukorszintjét akarta megmérni, és amikor hátat fordított, a nyugdíjas nagy erővel a derekába döfött egy kést. A kollégái siettek az áldozat segítségére, akit azonnal meg kellett műteni. A TV2 Tények elment az asszony tárgyalására. A teremben azt mondta, azóta sem emlékszik semmire és szerinte a kórházban rosszul bántak vele.
Vágólapra másolva!

Egy idős asszony két éve a miskolci egyetemi oktatókórház traumatológiai osztályára került combnyaktöréssel, ahol egy fiatal nővér látta el.

Éppen a vércukorszintjét akarta megmérni. Hátrafordult, ekkor az asszony kést rántott és megszúrta.

- idézte fel a nővérke a támadás utáni perceket egy korábbi felvételen.

A fiatal nő kiabálni kezdett, amit a kollégái meghallottak és beszaladtak a szobába. Megmentették az életét azzal, hogy azonnal megműtötték. Amikor felépült, megkereste az asszonyt, hogy megkérdezze, miért tette ezt vele, amikor ő segíteni akart.

- tette hozzá.

Eközben az asszony mindent tagad. A tegnapi tárgyalásán pedig egészen odáig ment, hogy az ápolókat hibáztatta. Azt mondta, szerinte túladagolták és nem volt magánál, úgyhogy nem is emlékszik semmire.

- így védekezett a tárgyalóteremben a támadó, akiről egy elmeorvos megállapította, hogy szellemileg enyhén leépült és tudatzavara is van. Arról is beszélt, hogy a kése a kórterem másik végében álló szekrényben volt és őt lekötözték a nővérek. A per októberben folytatódik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!