A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Gyurcsány világossá tette: Karácsony az ő embere, meg akarja védeni a pénzmosási botrányban

KARÁCSONY Gergely; KUNHALMI Ágnes; NÉMETH Angéla; GYURCSÁNY Ferenc ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszél ellenzék főpolgármester-jelölt kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása polgármesterjelölt politikus politikusnő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY vála
Budapest, 2019. október 12. Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Egyértelművé tette Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy esze ágában sincs számonkérni Karácsony Gergelyen az 500 milliós pénzmosási botrányt. Ez újabb bizonyíték arra, hogy a baloldal vezére, a bukott miniszterelnök természetesen végig tudott mindenről és ő lehet a sötét kampányfinanszírozási ügy egyik vezető alakja.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány, többször ellentmondásba keveredve azt mondta:

az ellenzéki pártok nem támadhatják a főpolgármestert, mert azzal gyengítenék. Azt is mondta: azt fogja javasolni a DK vezetésének, hogy Karácsonyt támogassák.


Ezzel bebizonyosodott: csak mellébeszélés volt minden olyan nyilatkozat, amely arról szólt, hogy a baloldali pártok magyarázatot várnak Karácsonytól. Szó sincs erről, a baloldal vezére egyértelműen a főpolgármester mellé állt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!