A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kiderült, a migráció miatt félnek Brüsszelben a magyar elnökségtől

migráns, Lengyelország, Fehéroroszország
Migránsok a lengyel határnál, a fehéroroszországi Grodno környékén 2021. november 8-án. A lengyel határnál összegyűlt nagy létszámú migránscsoport megkezdte erőszakos behatolási kísérletét Fehéroroszországból Lengyelországba és az Európai Unióba, de a lengyel biztonsági erők közlésük szerint a helyzetet ellenőrzésük alatt tartják.
Vágólapra másolva!
John Morijn, az EU mellett dolgozó tanácsadó testület, a Meijers Bizottság tagja döbbenetes kijelentést tett a Klubrádiónak adott interjúban, amelyben leleplezte, hogy a migráció miatt félnek Brüsszelben a magyar elnökségtől.
Vágólapra másolva!

Magyarország 2024. július 1-től venné át az ET soros elnöki posztját, tehát épp az Európai Parlament újjáválasztását követő új mechanizmusok kiépülésével egyidőben. Míg Lengyelország utánunk következne a rotációban, 2025 januárjától.

Eddig is támadták Magyarországot

Nem telik el úgy hét Brüsszelben, hogy ne foglalkoznának Magyarországgal, ahelyett, hogy a lényeges kérdésekről, például az elhibázott szankciókról tárgyaljanak. Hazánk az egyetlen európai ország a Vatikánon kívül, amely továbbra is következetesen kitart a békepárti álláspontja mellett, és nem hajlandó beállni a háborút támogatók sorába.

Nem titok, hogy minden támadás mögött, amelyet indítanak Magyarország ellen, az áll, hogy meg akarják változtatni a magyar békepárti álláspontot.

Az Európai Parlament magyarellenes zöldpárti képviselője, Gwendoline Delbos-Corfield teljesen egyértelműen elmondta korábban, hogy azért vennék el Magyarországtól az uniós elnöki posztot, mert a magyar kormány békepárti álláspontot képvisel. A magyar dollárbaloldal készségesen segíti ezt a hadjáratot a külföldről nekik juttatott guruló dollárokért cserébe. A Momentum európai parlamenti képviselője, Cseh Katalin, és a német zöld-párti Daniel Freund az előterjesztője annak az állásfoglalás tervezetnek, amely el akarja venni Magyarországtól a 2024-es Uniós soros elnöki tisztet.

Újabb lelepleződés

Most John Morijn, az EU mellett dolgozó tanácsadó testület, a Meijers Bizottság tagja a Klubrádiónak ismerte el, Brüsszel mire készül. Szó szerint az mondta:

Itt találja a felvételt, amin 10.09 perctől hallgathatóak meg a mondatai:

Az EP háborúpárti baloldali többsége újabb összehangolt támadásra készül a békepárti Magyarországgal szemben

– ezt Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője jelentette ki Brüsszelben magyar újságíróknak nyilatkozva szerdán. Hidvéghi hangsúlyozta:

AZ EP BALOLDALI KÉPVISELŐI KORÁBBAN A MIGRÁCIÓRÓL ALKOTOTT VÉLEMÉNYE, MAJD A CSALÁDOK ÉS GYERMEKEK VÉDELME ÉRDEKÉBEN HOZOTT INTÉZKEDÉSEI, LEGÚJABBAN PEDIG A BÉKEPÁRTI ÁLLÁSPONTJA MIATT TÁMADJÁK MAGYARORSZÁGOT.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!