A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Így készül Európa legnagyobb tűzijátéka - videó

tüzijáték, Budapest, 2022
Vágólapra másolva!
A nyári kikapcsolódásra minden évben az augusztus 19-21. között megrendezett Szent István Napi programsorozat és Európa legnagyobb tűzijátéka teszi fel a koronát. A tűzijátékot idén is zenei aláfestés és narráció színesíti - számolt be róla egy korábbi cikkben az Origo.
Vágólapra másolva!

Augusztus 20-án, azaz az államalapítás ünnepén, illetve az azt megelőző néhány napban már rengeteg program várja a fővárosba látogatókat, de az igazi nagy durranás, mint mindig, most is vasárnap este 9 órától lesz majd - írta a Tények.hu.

A vasárnapi fényshow a szakemberek elmondásai szerint rengeteg új elemet tartalmaz majd és minden eddiginél látványosabbnak ígérkezik, ez azonban sok odafigyelést és rendkívüli precizitást igényel.

Kotasz Gergely vezető pirotechnikus (azon emberek egyike, aki felel a Szent István napi tűzijátékért) elárulta, az összehangoltság ellenére a show bármikor leállítható vagy újraindítható.

A munkálatok már javában zajlanak, a TV2 stábja pedig bepillanthatott a kulisszák mögé. (videó)

Németh Lajos meteorológus mindenkit megnyugtatott, a tiszta égbolton tökéletesen kivehetők lesznek majd a látványos pirotechnikai csodák.

Pénteken még szórványosan előfordulhat több-kevesebb csapadék, amik trópusi fülledt meleget hagynak maguk után, de vasárnapra ez az örvény eltávolodik.

A 4 kilométeres szakaszon a látvány az ígéretek szerint lélegzetelállító lesz, de az agglomeráció magasabb pontjairól is tökéletesen láthatják majd a kíváncsi szemek a nagyobb látványelemeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!