Így tette nevetségessé Rákay Philip a 444 zavarában dadogó alkalmazottját

RÁKAY Philip
Fót, 2022. augusztus 25. Rákay Philip producer a Most vagy soha! című magyar történelmi film Fóton felépült új, a reformkori Pestet felidéző díszletváros bejárásán 2022. augusztus 25-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Tökéletesen megértem, hogy az önök kedvenc baloldali pártjai az ég egy adta világon semmiféle politikai innovációt, ötletet, üzenetet, víziót nem képesek felmutatni, ezért önök, akik újságírónak csomagolt aktivistaként próbálnak feltűnni, próbálnak mindig ügyeket kreálni – fogalmazott Rákay Philip Kötcsén a dollármédia képviselőinek. A 444 alkalmazottját a sikeres producer szellemesen Soros-cselédnek nevezte.
Vágólapra másolva!

Szombaton tartották a polgári pikniket Kötcsén, amelyet 2004 óta a Polgári Magyarországért Alapítvány szervez meg Dobozy-kúrián. A zártkörű rendezvényen Orbán Viktor beszédei programadó iránymutatásnak számítanak, és mindig nagy érdeklődés övezi a balliberális média részéről is. Idén is nagy számban voltak jelen a dollármédia képviselői, akik az eseményre érkezőket próbálták kérdezni.

Rákay Philiip kommunikációs szakember, producer azonban keményen kiosztotta a külföldről fizetett dollármédia dolgozóit.

Tökéletesen megértem, hogy az önök kedvenc baloldali pártjai az ég egy adta világon semmiféle politikai innovációt, ötletet, üzenetet, víziót nem képesek felmutatni, ezért önök, akik újságírónak csomagolt aktivistaként próbálnak feltűnni, próbálnak mindig ügyeket kreálni. Kisebbeket, nagyobbakat és mindegyik hétre jut egy-egy ilyen, amiről azt gondolják, hogy majd lesz valamiféle politikai termék

– fogalmazott Rákay Philip hozzátéve, hogy

Azt kell mondjam a negyedik kétharmad után, hogy láthatóan teljesen fölösleges ezeken rugózniuk.

Rákay Philip fotó: Talán Csaba

A producer az őt kérdezők körében a Soros-blog, a 444 munkatársát kiszúrva felháborodásának is hangot adott: „én azt kérdezem, hogy hogy van pofája magának idejönni egyáltalán. Azok után, amit maguk Gábor Lászlóval, az Origo főszerkesztőjével szemben megengedtek, magának nem lenne szabad idejönni, nem is értem, hogy nem szégyellik magukat ott a 444 szerkesztőségében” – tette fel a kérdést Rákay. Úgy fogalmazott:

A Soros-blog munkatársa zavarba jött, erre nem is tudott reagálni,

a dollármédia képviselői kínos csendben álltak, köztük a 444-alkalmazott is csak hebegett-habogott, nem tudott érdemben válaszolni az őt szembesítő kérdésre.

Majd megjegyezte, hogy az egyetlen ott jelenlévő médium képviselője sem határolódott el ettől a cikktől, „ami undorító”.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről