Kis híján brutális balesetet okozott egy rosszul rögzített létra a 35-ös főúton

Menet közben esett le egy autó utánfutójáról egy létra és több fém állványdarab is a 35-ös főúton. Nem rögzítették megfelelően, ezért repültek le és majdnem nekicsapódtak a mögötte haladó autónak, a sofőr elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a balesetet. A sokkoló felvételt egy fedélzeti kamera rögzítette pár hete. Egy ügyvéd szerint, mivel a sofőr felelőtlen volt, akár börtönbüntetést is kaphat.
Menet közben esett le egy autó utánfutójáról egy létra és több fém állványdarab is a 35-ös főúton
Vágólapra másolva!
Menet közben esett le egy autó utánfutójáról egy létra és több fém állványdarab is a 35-ös főúton, amit rögzített egy másik autó kamerája. A felvételt a TV2 Tények mutatta be.
Vágólapra másolva!

Nem rögzítették megfelelően az álványokat és a létrát, ezért repültek le egy autó utánfutójáról. Nem kellett sok hozzá, hogy brutális baleset történjen. Ez bizonyítja zat a felvétel, amelyet a kocsi mögött haladó autó fedélzeti kamera rögzített. 

A lerepülő tárgyak majdnem nekicsapódtak az ő autójának. 

A sofőr elrántotta a kormányt a másik sávba, ahol szerencsére abban a pillanatban nem jött autó, csak így tudta elkerülni a balesetet. A sokkoló felvételt megnézte egy ügyvéd, aki a TV2 Tényeknek azt mondta, a sofőr felelőtlen volt, amiért akár börtönbe is kerülhet. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!