Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

BKK: Módosul a közlekedési rend az Andrássy út és a Hősök tere környékén

Andrássy,út,lezárás,BKK
Fotó: Lantos Gábor
Vágólapra másolva!
Lezárják az Andrássy utat és a Hősök terét vasárnap 13 órától a "Magyar Zászló napja" című rendezvény miatt, ezért az érintett BKK-járatok közlekedése módosul.
Vágólapra másolva!

A "Magyar Zászló napja" című rendezvény miatt lezárják az Andrássy utat és a Hősök terét vasárnap 13 órától, ezért az érintett BKK-járatok közlekedése módosul

 - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

A 105-ös és a 210B autóbuszok várhatóan a kora délutáni órákban módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Podmaniczky utcán közlekednek, 70-es és a 78-as trolibuszok rövidített útvonalon járnak majd, és az Andrássy út-Kossuth Lajos tér közötti megállókat nem érintik.

 A 73-as nem közlekedik, a 75-ös módosított útvonalon, a Dózsa György út helyett a Hermina út-Állatkerti út útvonalon jár, míg a 76-os trolibusszal módosított útvonalon, a Jászai Mari tér és a Ferdinánd híd (Izabella utca), illetve a Keleti pályaudvar és a Károly körút között lehet utazni.

Andrássy,út,lezárás,BKK
Fotó: Lantos Gábor

A 4-es és a 6-os villamosok közlekedését is érinti a korlátozás, ezek várhatóan délután 2 és fél 3 között a dél-budai végállomások és a Blaha Lujza tér, illetve a Jászai Mari tér és az Oktogon között közlekednek.

 A Blaha Lujza tér és a Király utca között egy ingaszerelvény közlekedik a dél-budai irányú vágányon. 

Alternatív eljutási lehetőségként a kisföldalatti és a 2-es metró igénybevételét ajánlja a BKK. A 20E autóbusz várhatóan délután fél 3-tól egy órán keresztül terelve, a Városligeten át a Hungária körúton jár, a Hősök terét nem érinti, míg a 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok, illetve a 79-es trolibusz várhatóan délután fél 3 és fél 4 között módosított útvonalon, a Dózsa György út helyett a Hermina út-Állatkerti út útvonalon közlekednek. A BKK az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazás használatát ajánlja.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről